Bild av fastigheten
LFS1734
€ 2,800,000
Hus/Villa Till salu
47 tillgängliga bilder
LFS1734
€ 2,800,000
Hus/Villa Till salu

Excellent Hus/Villa med 3 Sovrum med 4,733m² Trädgård till salu i Sarrià, Barcelona

 • Sovrum 3
 • Badrum 3
 • Boyta: 300m²
 • Totalyta 5,033m²
 • Trädgård 4,733m²

Storslagen familj hem till salu i Barcelona med utmärkt utomhusutrymme och exceptionell utsikt över havet och bergen.

Fantastisk egendom med otroliga faciliteter som är undanstoppade i den skyddade nationalparken som omger Barcelona. Fastigheten ligger på sidan av ett berg och har spektakulär utsikt över Collserola nationalpark och Medelhavet.

Den totala tomten är vacker över sluttningen och är en imponerande 5000m². Vid ingången till fastigheten finns ett 2-sovrums grindhus i sin egen trädgård, som kan användas som personalkvarter eller ett pensionat. Enheten, som nås via elektriska grindar, har blivit vackert belagd och sveper genom de välskötta trädgårdarna framför huset och passerar ett av de generösa garage med två bilar.

Huset har flera ingångar, inklusive en via det andra två bilgaraget, som också har tillgång till källaren. Indelat i två rum har vinkällaren bakgrundsbelysning för att visa flaskorna samt specialbelysning så att du kan titta på sedimentet. Inbyggda värmare, termostater och skärmskåp kompletterar denna vinkännare-fristad.

Huset är fördelat över tre våningar, och med ytterligare tornrum, har huset en layout som optimerar det naturliga ljuset och utsikten, med de flesta av rummen med utsikt över dalen och trädgårdarna. Garaget leder in på bottenvåningen som består av en gästsvit (komplett med eget badrum och badrum), ett sovrum med dubbelsäng och badrum, och sovrummet med eget badrum och stort omklädningsrum.

Den första våningen, tillgänglig via huvuddörren, leder ut på tornet och har en vacker entré med gästtoalett. Hallen leder till det öppna vardagsrummet och matsalen som går samman på det stora vinterträdgården. Vardagsrummet har en fullt fungerande öppen spis, medan vinterträdgården har en inbyggd grill och tillräckligt med utrymme för att enkelt få plats 12. Köket är tillgängligt via vardagsrummet och leder till andra servicelokaler; tvättstuga och kök förvaringsskåp.

Tårnet har två våningar: första våningen används för närvarande som ett musikrum, men kan också användas som ett andra vardagsrum, ett litet bibliotek eller till och med ett kontor. Övervåningen på tornet har ett vackert målat glasfönster på spiraltrappa och används för närvarande som en studie. Detta rum leder vidare till vinden som är ett stort utrymme med fantastiska takfot och balkar och samma hisnande utsikt. För närvarande delat upp i tre delar som används för lagring, kan detta lätt förvandlas till en ytterligare gästsvit.

Trädgårdarna sträcker sig från terrasserade områden med inbyggda grillar, till blommaträdgårdar och mogna buskar, vilket ger en mängd lövskuggade gömställen som ger skugga. Förutom trädgårdarna finns också en pool komplett med omklädningsrum, duschar och ett stort förråd för trädgårdsmöbler.

En av de mest unika egenskaperna hos fastigheten är dess lämplighet för att hålla hästar. Det finns tre små stall som är i obefläckat skick och en liten paddock framtill, det finns också en större paddock som sprider sig uppför backen bakom. Dessutom finns det ett omklädningsrum för hästanläggningarna, ett takrum och ett stort förråd för fodret.

Ovanför de olika omklädningsrummen och de generösa uteserveringarna finns det enorma spelrummet med fantastisk utsikt, en annan inbyggd grill och tillräckligt med utrymme för att enkelt passa ett 30-personersbord. En lekplats kompletterar det imponerande utbudet av utomhusfaciliteter som fastigheten har.

Fastigheten har ett säkerhetssystem för total sinnesfrid. Med stor tillgång till Barcelona, imponerande faciliteter och spektakulära vyer, är detta en exceptionell egenskap som kombinerar attraktionen i ett land som bor i närheten av en av Europas mest kosmopolitiska städer: en oslagbar och unik kombination.

Egenskaper

 • Swimming pool
 • Terrass
 • Trädgård
 • Naturligt ljus
 • Parkering

Distribution

Bottenvåning

 • Gästsvit med badrum
 • Dubbelrum och badrum
 • Sovrum med eget badrum och omklädningsrum

Första våningen

 • Vardagsrum-matsal som leder till vinterträdgården
 • Kök
 • Tvättstuga

Turret

Första våningen
 • Musikrum, kontor eller bibliotek
Andra våningen
 • Stort vindutrymme

Läge

Fastighet i ett bergsläge omgivet av träd och med fantastisk utsikt - Väl ansluten till Barcelona men ändå en mycket lugn och privat miljö.

Energi Certifikat

Energi Certifikat E

LFS1734
€2,800,000
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA