Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
BCN16959
631 500 €
Lägenhet Till salu
12 tillgängliga bilder
BCN16959
631 500 €
Lägenhet Till salu

Excellent lägenhet med 4 Sovrum till salu i Poblenou, Barcelona

  • Sovrum 4
  • Badrum 2
  • Boyta: 109m²
  • Terrass 5m²
  • Rendering 3,23%

Denna fastighet är del av Poblenou Taulat Lägenheter, Poblenou, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Storslagen familj hem i en byggnad med garage, förråd och en gemensam terrass i Poblenou, nära stranden.

Detta underbara modernt hem ligger i Poblenou Taulat, en exklusiv ny utveckling. Byggnaden är designad av arkitekterna Jordi Pons i Carrió och Dídac Marsà i Visay, och har alla typer av bekvämligheter, som ett garagegolv, en lagringsyta och en underbar samhällsterrass med pool. Det ligger nära Mar Bella-stranden och flera gröna områden i Poblenou, en av Barcelonas framtida stadsdelar: en plats som kombinerar karaktären i en traditionell stadsdel med den kosmopolitiska och tekniska atmosfären 22 @.

Detta 109 m² stora hem har skapats för att anpassa sig till sina ägares moderna livsstil och har en modern såväl som funktionell design, en noggrant planerad layout, rikligt med ljus och högkvalitativa ytor och material, bland annat märken som Gröhe, Frank eller Neff . Dessutom har den funktioner som motoriserade persienner och ett hemmeautomatiseringssystem för att göra livet mer bekvämt.

Vid ankomsten erbjuder hemmet ett modernt utrustat kök. På vänster sida finns en rymlig, ljus och trevlig matsal med tillgång till en 5 m² stor terrass, perfekt för avkoppling efter en lång dag på jobbet. Resten av fastigheten erbjuder 2 dubbelrum (1 med privat badrum) och ytterligare 2 enkelrum. Ett separat badrum slutför lägenheten.

Dessutom har fastigheten fördelar med utmärkta gemensamma utrymmen: den har förråd, ett garagegolv med förinstallation för elektriska fordonsladdare och en trevlig takterrass med en pool, perfekt för avkylning under de varma månaderna och njuta av Medelhavssolen , beundrar utsikten över havet och staden.

Vänligen kontakta oss för att besöka denna fantastiska 4-sovrumslägenhet intill stranden i Poblenou.

Distribution

  • Vardagsrum-matsal med tillgång till terrass
  • Utrustat kök
  • 2 dubbelrum (1 med privat badrum)
  • 2 enkelrum
  • Komplett badrum

Läge

Poblenou, en av Barcelonas mest framträdande områden, kännetecknas av kombinationen av ett traditionellt grannskap med den kosmopolitiska och tekniska atomosfären som har drivit den de senaste åren. Det är ett avundsvärt läge, eftersom det erbjuder alla bekvämligheter och bekvämligheter för vardagen medan det också ligger nära stranden och har flera grönområden.

BCN16959
631 500 €
Lägenhet Till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA