Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
BCN16939
473 500 €
Lägenhet Till salu
12 tillgängliga bilder
BCN16939
473 500 €
Lägenhet Till salu

Excellent Lägenhet med 3 Sovrum till salu i Poblenou, Barcelona

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Boyta: 96m²

Denna fastighet är del av Poblenou Taulat Lägenheter, Poblenou, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Exklusiv fastighet med 3 sovrum och 2 badrum till salu i en ny byggnad med garage, förråd och gemensam pool, till salu i Poblenou.

Den exklusiva nyutvecklingen, Poblenou Taulat, erbjuder en fantastisk modern egendom designad av arkitekterna Jordi Pons och Carrió och Dídac Marsà och Visay. Lägenheten ligger i en utmärkt byggnad med funktioner som garagegolv, en förråd och en imponerande gemensam terrass med pool. Det ligger nära stranden Mar Bella och flera gröna områden i Poblenou-området, ett område som kombinerar dess traditionella karaktär med den kosmopolitiska atmosfären 22 @, Barcelonas innovativa distrikt.

Måttan på 96 m² är denna moderna lägenhet perfekt anpassad till dagens livsstil, kännetecknad av dess praktiska design, noggrann distribution, mycket naturligt ljus och högkvalitativa ytor och material inklusive märken som Gröhe, Frank och Neff. Dessutom har den funktioner som motoriserade persienner och ett hemmeautomatiseringssystem för att göra livet enklare.

Vid inresa leder en korridor till dagområdet, med ett kök med kvalitetsutföranden till vänster och ett stort vardagsrum till höger. Detta rum, trevligt och bekvämt, har gott om naturligt ljus med tanke på att det vetter mot en terrass, perfekt för att njuta av det privilegierade klimatet. Fastigheten erbjuder också 3 underbara sovrum, två dubbelrum (ett med privat badrum) och en enda. Ett badrum slutför layouten.

Invånarna har tillgång till utmärkta samhällsområden, som förråd, ett garagegolv med förinstallation för elektriska fordonsladdare och en vacker takterrass med en pool, perfekt för att svalka under de varma månaderna och njuta av Medelhavssolen, och beundra utsikt över havet och staden.

Kontakta oss för att besöka denna fantastiska nybyggda lägenhet med en terrass i Poblenou.

Distribution

  • Vardagsrum
  • Utrustat kök
  • Dubbelrum med eget badrum
  • Dubbelrum
  • Enkelrum
  • Fullt badrum

Läge

Poblenou, en av Barcelonas mest framträdande områden, kännetecknas av kombinationen av ett traditionellt grannskap med den kosmopolitiska och tekniska atomosfären som har drivit den de senaste åren. Det är ett avundsvärt läge, eftersom det erbjuder alla bekvämligheter och bekvämligheter för vardagen medan det också ligger nära stranden och har flera grönområden.

BCN16939
473 500 €
Lägenhet Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA