Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
BCN16918
€ 601,500
Lägenhet Till salu
12 tillgängliga bilder
BCN16918
€ 601,500
Lägenhet Till salu

Excellent Lägenhet med 4 Sovrum med 17m² terrass till salu i Poblenou, Barcelona

  • Sovrum 4
  • Badrum 2
  • Boyta: 109m²
  • Terrass 17m²

Denna fastighet är del av Poblenou Taulat Lägenheter, Poblenou, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Fantastiskt nytt hem i en exklusiv byggnad med pool, garage och förråd i Poblenou, nära Mar Bella-stranden.

Den exklusiva nyutvecklingen, Poblenou Taulat, erbjuder detta fantastiska, moderna stilhem designat av arkitekterna Jordi Pons Carrió och Dídac Marsà Visay, beläget i en utmärkt byggnad med faciliteter som ett garagegolv, en lagringsyta och en imponerande gemensam terrass med en pool . Det ligger nära Mar Bella-stranden och flera gröna områden i Poblenou, ett område som kombinerar dess traditionella karaktär med den kosmopolitiska atmosfären 22 @, Barcelonas innovationsområde.

Lägenheten på 109 m² har utformats som ett modernt hem och beredd att anpassa sig till den moderna livsstilen. Det har en modern och praktisk design, en noggrant planerad layout, mycket naturligt ljus och högkvalitativa ytor och material, bland vilka vi hittar varumärken som Gröhe, Frank och Neff. Dessutom har den funktioner som motoriserade persienner och ett hemmeautomatiseringssystem för att göra ditt liv enklare.

När vi kommer in hittar vi ett kök, till höger, utrustat med höga ytbehandlingar, och till vänster, ett stort vardagsrum med matsal. Detta vardagsrum är trevligt och bekvämt och njuter av naturligt ljus tack vare dess tillgång till en terrass, ett perfekt hörn för att njuta av det privilegierade lokala klimatet. Fastigheten erbjuder också 3 underbara enkelrum och ett sovrum med eget badrum. Ett andra badrum slutför layouten.

Invånarna har tillgång till utmärkta samhällsområden, som förråd, ett garagegolv med förinstallation för laddare av elfordon och en trevlig takterrass med en pool, perfekt för att svalka under de varmare månaderna och njuta av Medelhavssolen, beundra utsikten över havet och staden.

Kontakta oss för att besöka detta fantastiska nybyggda hem med en terrass i Poblenou.

Distribution

  • Ett vardagsrum med tillgång till en terrass
  • Ett separat utrustat kök
  • Ett dubbelrum med eget badrum
  • 3 enkelrum
  • Ett komplett badrum

Läge

Poblenou, en av Barcelonas mest framträdande områden, kännetecknas av kombinationen av ett traditionellt grannskap med den kosmopolitiska och tekniska atomosfären som har drivit den de senaste åren. Det är ett avundsvärt läge, eftersom det erbjuder alla bekvämligheter och bekvämligheter för vardagen medan det också ligger nära stranden och har flera grönområden.

BCN16918
€601,500
Lägenhet Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA