Detta foto är från utvecklingen och motsvarar inte denna specifika enhet.
Såld
BCN16905
467 500 €
Lägenhet Såld
12 tillgängliga bilder
BCN16905
467 500 €
Lägenhet Såld

Nybyggd lägenhet med 3 Sovrum med 9m² terrass till salu i Poblenou, Barcelona

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Boyta: 96m²
  • Terrass 9m²
  • Rendering 3,47%

Denna fastighet är del av Poblenou Taulat Lägenheter, Poblenou, Barcelona. Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Otroligt ny 3-rumslägenhet belägen i Poblenou, i en byggnad med pool, terrass och garage.

Denna underbara moderna stil hem ligger i Poblenou Taulat, en exklusiv ny utveckling. Byggd av arkitekterna Jordi Pons Carrió och Dícac Marsà Visay, har byggnaden alla slags faciliteter, till exempel ett garage, förråd och en underbar gemensam terrass med pool. Det ligger nära Mar Bella och flera grönområden i Poblenou, ett av Barcelonas blomstrande stadsdelar: en plats som kombinerar karaktären av ett traditionellt grannskap med den kosmopolitiska och tekniska atmosfären på 22 @.

Denna 96 m² stora egendom har skapats för att anpassa sig till sina ägares nuvarande livsstil och kännetecknas av en modern och funktionell design, en noggrant planerad layout, rikligt med naturligt ljus och högkvalitativa ytbehandlingar och material som bland annat utmärker varumärken som Gröhe, Frank eller neff. Dessutom har det funktioner som motoriserade persienner eller ett hemautomatiseringssystem för att göra ditt liv mer bekvämt.

Vid ankomsten erbjuder hotellet till vänster 2 fantastiska dubbelrum, ett med privat badrum och det andra med tillgång till en 9 m² stor terrass, perfekt för att njuta av Medelhavsklimatet. Resten av huset erbjuder ett enkelrum och ett stort vardagsrum med öppet kök. ett ljust och trevligt utrymme. Ett separat badrum fyller detta hem.

Dessutom har fastigheten fördelarna med utmärkta gemensamma utrymmen: det har förråd, ett garagegolv med förinstallation för laddare av elbilar och en trevlig takterrass med en swimmingpool, idealisk för att svalna under de varma månaderna och njuta av Medelhavet sol och beundrar utsikten över havet och staden.

Kontakta oss för att besöka denna fantastiska 3 sovrum nära stranden i Poblenou.

Distribution

  • Ett vardagsrum med öppet kök
  • 2 dubbelrum (ett med privat badrum och det andra med tillgång till balkong)
  • 1 enkelrum
  • Ett komplett badrum

Läge

Poblenou, en av Barcelonas mest framträdande områden, kännetecknas av kombinationen av ett traditionellt grannskap med den kosmopolitiska och tekniska atomosfären som har drivit den de senaste åren. Det är ett avundsvärt läge, eftersom det erbjuder alla bekvämligheter och bekvämligheter för vardagen medan det också ligger nära stranden och har flera grönområden.

BCN16905
467 500 €
Lägenhet Såld

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA