Bild av fastigheten
LFS1697
Pris vid förfrågan
Hus/Villa Till salu
20 tillgängliga bilder
LFS1697
Pris vid förfrågan
Hus/Villa Till salu

Hus till salu i Pedralbes, Barcelona. Stor tomt

  • Sovrum 7
  • Badrum 5
  • Boyta: 748m²
  • Totalyta 2,050m²
  • Terrass 323m²

Stor fristående fastighet till salu i Pedralbes, Zona Alta, Barcelona. Detta rymliga hus att köpa är byggt på en 2000 m2 tomt. Havs- och stadsutsikt över Barcelona

En stor fristående fastighet till salu i Barcelonas mest exklusiva bostadsområde - Pedralbes, hem till några av stadens mest prestigefyllda privata hem, företagshuvudkontor och konsulat.

Detta familjehem ligger på en fantastisk tomt om 2000 m2 med storslagen utsikt över Barcelona och havet. Huset byggdes i slutet av sjuttiotalet och är i behov av en kosmetisk uppdatering och viss omfördelning att komma upp till dagens standard.

Detta underbara hus är en utmärkt möjlighet för någon som söker efter ett stort privat hem med en generös trädgård i det exklusiva Pedralbes området. Det är extremt ovanligt att fastigheter med tomter av denna storlek kommer ut på den öppna fastighetsmarknaden och därför är denna fastighet en utmärkt långsiktig Barcelona fastighetsinvestering.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Swimming pool
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Extras

Fastigheten kan återbyggas eller kan man använda denna fantastiska tomt för att bygga ett komplett modernt hus

Distribution

Bottenvåning:
- Entréhall
- Salong
- Vardagsrum uppdelat i två områden
- Bibliotek
- Kök
- Matsal
- Dagtids matsal
- Område med tvättstuga och personal kvartal
- Gäst WC

Första våningen:
- 7 sovrum
- 4 badrum (3 är sviter eller halvsviter)

Översta våningen:
- Kontor
- Stort vindsrum som skulle vara en perfekt mastersvit

Källarplan
- 2 garage
- Bodega

Läge

Beläget i utkanterna av Zona Alta distriktet i Barcelona, är Pedralbes det mest exklusiva distriktet i Barcelona.

Pedralbes tillhör en liten grupp exklusiva kvarter i Barcelona där du kan köpa stora fristående lyxvillor med trädgårdar och pooler. Bestående av några huvudgator med butiker, barer och restauranger, främst längs Calle de Capita Arenas ner till Diagonal och Maria Cristina, är huvuddelen av Pedralbes utspridd över de mjuka sluttningarna av Collserola bergskedjan med otrolig utsikt över staden och Medelhavet.

Fastigheter till salu och att hyra i Pedralbes, särskilt på exklusiva Avenida Pedralbes och Avenida Pearson, brukar vara inom de högsta prisklasserna i Barcelonas fastighetsmarknad. Real Club de Polo och Real Club de Tenis (Kungliga Polo och Tennisklubbarna) finns också i Pedralbes, vilket gör detta till ett mycket eftertraktat läge. Dessutom, närheten till Barcelonas internationella skolor, gör Pedralbes till ett mycket populärt område för internationella familjer som flyttar till Barcelona.

Husen till salu i Pedralbes brukar vara nybyggda lyxfastigheter av hög kvalitet med stora boytor och privata trädgårdar, simbassänger och garage. Det finns också möjligt att hitta äldre hus att köpa. Många av dessa hus brukar ha stora tomter och behöver ofta lite renovering. Ibland hittar man också Pedralbes tomter till salu. Dessa ger dig möjligheten att designa och bygga ditt eget drömhus.

Pedralbes lägenheter till salu brukar också vara större, och många har personalområden. Ursprungliga originaldetaljer kan vara svårt att få tag på i fastigheterna i Pedralbes och vissa våningar behöver renoveras. På grund av de låga byggen och rymlig layout mellan husen får man mycket naturligt ljus i lägenheterna. De flesta bostäderna har även garage i samma eller i en närliggande byggnad. Flera busslinjer finns i området, en spårvagn längs Avenida Diagonal till Francesc Macia och goda vägförbindelser till ringleder och Barcelonas internationella flygplats.

Visa fler fastigheter till salu i Pedralbes

Energi Certifikat

Energi Certifikat E

LFS1697
Pris vid förfrågan
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA