BCN36866
1 300 000 €
Takvåning Till salu
49 tillgängliga bilder
BCN36866
1 300 000 €
Takvåning Till salu

Takvåning med 5 Sovrum med 17m² terrass till salu i Eixample Vänster, Barcelona

  • Sovrum 5
  • Badrum 3
  • Planlösning 170m²
  • Terrass 17m²

Ljus takvåning i 2 plan med öppna ytor med en terrass på nästan sextio meter, vacker utsikt över staden, fyra sovrum plus ett kontor, en toalett och två kompletta badrum.

Trevlig duplex takvåning att reformera belägen i l'Eixample Izquierdo, med 170 m2, öppen och ljus. Den består av fyra sovrum (en svit), ett stort vardagsrum med öppen spis öppet till en 17 m2 terrass med eftermiddagssol och fyra sovrum plus ett kontor.

En liten hall ger oss tillgång till husets centrala del och ett rymligt vardagsrum som lämnar det separata köket och ett grovkök bakom oss. Detta vardagsrum har högt välvt tak, tillgång till en vacker terrass på nästan 20 m2 och domineras av en elegant öppen spis i marmor.
Här hittar vi en trappa som leder till fastighetens första våning: nattområdet. Denna del består av fyra sovrum, ett komplett badrum, tillgång till en andra terrass på mer än 40 m2 och en bekväm tvättstuga utrustad med tvättmaskin och torktumlare.

Exclusivity

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Egenskaper

  • Planlösning 170m²
  • Konstruerat Område 171m²
  • Gemensamt område 171m²

Extras

Kvaliteten på materialen som används i inredningen av denna fastighet sticker ut. Till exempel fiskbensparkettgolv, ädla träslag och en öppen spis i marmor och stål som accentuerar den välbekanta och varma karaktären hos detta klassiska och tidlösa förslag.

Distribution

-Undervåningen:

-Mottagare

-Självständigt kök

-Tvättställ

-Vardagsrum

-Dubbelrum i sviten

-Terrass på nästan 20 m2

Övervåning:

-Fyra rum

-Ett komplett badrum

-Tvätt

- Stor terrass

Läge

Fastigheten är belägen i Eixample Izquierdo, ett bostadsområde med alla nödvändiga tjänster och bra förbindelser med kollektivtrafiken med vilken punkt som helst i och utanför Barcelona. Dessutom ligger det nära Passeig de Gràcia och dess utvalda utbud av restauranger och lyxbutiker.

Energi Certifikat

Energi Certifikat E

BCN36866
1 300 000 €
Takvåning Till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA