BCN43090
495 000 €
Lägenhet till salu
BCN43090
495 000 €
Lägenhet till salu

Lägenhet med 3 Sovrum till salu i Eixample Höger, Barcelona

 • Sovrum 3
 • Badrum 1
 • Planlösning 94m²
 • Rendering 4,36%

Lägenhet nära Girona street, med tre sovrum, hiss och uteplats

lägenhet viktigaste huvuddrag

 • Hiss
 • Parkering
 • Utsikt över staden
 • Luftkonditionering
 • Larmsystem
 • Balkong
 • Planlösning 94m²
 • Konstruerat Område 94m²
 • Boende yta 87m²

Vad du behöver veta om den här lägenhet

Denna charmiga lägenhet har ett oslagbart läge bredvid Plaza Tetuán och Paseo de Sant Joan. Med en yta på 87 m2 ligger denna ljusa lägenhet i hjärtat av l'Eixample Derecho, ett av de mest eftertraktade kvarteren i staden.

När vi kommer in i huset möts vi av ett rymligt vardagsrum med utebalkong, ett utrymme som är perfekt för att koppla av och njuta av det naturliga ljuset som översvämmer rummet. Därefter hittar vi ett generöst stort kök, där du kan laga mat och dela speciella stunder med dina nära och kära. Detta utrymme har också tillgång till en 14 m2 privat uteplats för att vara värd för middagar och njuta av utomhus.

Lägenheten har tre sovrum, vilket är tillräckligt med plats för en familj eller de som behöver ytterligare rum. Det finns också ett komplett badrum designat med elegans och funktionalitet.

Däremot har huset ett mindre förråd placerat på fastighetens tak som fungerar som förråd.

Parkeringsplats ingår i priset, vilket är oerhört värdefullt i ett så centralt område med stor efterfrågan på parkering. Fastigheten har å sin sida en conciergeservice för större säkerhet och komfort.

När det gäller lägenhetens egenskaper lyfter vi fram gasuppvärmningen och luftkonditioneringssystemet för att upprätthålla en trevlig atmosfär under hela året, vilket garanterar invånarnas komfort och välbefinnande.

Läget för denna lägenhet är exceptionellt, eftersom det ligger i ett område med ett brett utbud av tjänster inom gångavstånd. Likaså har den en bra anslutning med kollektivtrafik, vilket gör det lättare att ta sig runt i staden. Det har tillgång till tunnelbanestationerna L2 och L4, samt flera busslinjer och tågstationen Renfe Arc de Triomf.

Kort sagt, denna oklanderliga lägenhet erbjuder en bekväm och praktisk livsstil på en av de bästa platserna i Eixample Derecho. Med sina ljusa utrymmen, funktionella layout och ytterligare tjänster är det en idealisk plats att göra ditt hem och börja njuta av allt Barcelona har att erbjuda. Missa inte möjligheten att förvärva denna unika fastighet och förverkliga dina drömmar om att bo i ett av de mest eftertraktade områdena i staden.

Lägenhet till salu
BCN43090 Lägenhet till salu

Extras

Delad luftkonditionering

Hiss

Gård

Gasuppvärmning

Garage och förråd ingår i priset

Planlösning

Lägenheten består av tre sovrum vilket räcker till för en familj eller för den som behöver ytterligare rum. Dessutom ingår ett komplett badrum designat med elegans och funktionalitet.

Eixample Höger, Barcelona: Var den här bostaden är belägen

L'Eixample Derecho är en av de mest emblematiska och eftertraktade stadsdelarna i Barcelona. Det är känt för sin unika stadsdesign och modernistiska arkitektur, en sann kultur- och bostadsskatt.

Denna stadsdel kännetecknas av sina breda avenyer och gator välorganiserade i form av ett rutnät, vilket underlättar orientering och rörlighet inom stadsdelen. Dess design, som härstammar från 1800-talet och är verk av den berömda arkitekten Ildefons Cerdà, har blivit ett riktmärke för modern urbanism.

En av de mest framstående egenskaperna hos l'Eixample Right är närvaron av många modernistiska byggnader som är autentiska arkitektoniska juveler. Verken av den berömda arkitekten Antoni Gaudí sticker ut, som Casa Batlló och La Pedrera, som ligger på Paseo de Gracia. Dessa ikoniska byggnader lockar turister från hela världen och är en symbol för Barcelonas konstnärliga och kreativa prakt.

L'Eixample Derecho är en livlig och kosmopolitisk stadsdel, full av liv och aktivitet. Dess gator kantas av modebutiker, butiker, restauranger, barer och kaféer som erbjuder ett brett utbud av restauranger och underhållning. Det rymmer också ett stort antal tjänster som stormarknader, vårdcentraler, skolor och parker, vilket gör det till en praktisk och bekväm plats att bo på.

Förutom sin arkitektoniska skönhet och sitt kommersiella utbud utmärker sig denna stadsdel genom sin utmärkta anslutning och tillgänglighet, eftersom den har ett omfattande kollektivtrafiknätverk, inklusive flera tunnelbanestationer, busslinjer och tågstationen Paseo de Gracia. . Därför går det snabbt och enkelt att resa inom Barcelona och till andra delar av staden.

Att bo i l'Eixample Derecho är en unik upplevelse, där vi kan njuta av den arkitektoniska skönheten, det rika kulturella utbudet och komforten av att ha alla tjänster inom räckhåll. Oavsett om du promenerar genom dess gator fulla av historia, njuter av en måltid på en berömd restaurang eller bara kopplar av i en av dess vackra parker, gömmer detta distrikt en mängd alternativ för invånare och besökare.

Fastighetens energicertifikat

Fastighetens energicertifikat E

BCN43090
495 000 €
Lägenhet till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA