BCN29438
1 354 866 €
Lägenhet Till salu
36 tillgängliga bilder
BCN29438
1 354 866 €
Lägenhet Till salu

Lägenhet med 3 Sovrum med 8m² terrass till salu i Eixample Höger, Barcelona

  • Sovrum 3
  • Badrum 3
  • Boyta: 184m²
  • Terrass 8m²

Lägenhet med 3 sovrum till salu i en klassisk hörnbyggnad från 1920-talet med gemensamma utrymmen som en takterrass med pool belägen på Passeig de Sant Joan, Barcelona.

Denna lägenhet ligger i ett av de mest eftertraktade områdena i centrala Barcelona, Passeig Sant Joan, omgivet av restauranger, tjänster och nöjesställen. Dessutom ligger det några meter från Triumfbågen och Ciutadella-parken.

Detta 184 m² stora hem ska renoveras i en renoverad 1920-byggnad med endast två bostäder per våning.

Lägenheten har tillgång till exteriör till en balkong med fantastisk utsikt över Passeig Sant Joan. På samma sätt ger dess layout en dubbel aspekt och därför kommer rikligt ljus in i alla rum. Det har också höga takhöjder och stora fönster med originalsnickeri.

Lägenheten säljs för att renovera, men det finns ett totalrenoveringsprojekt med ett av de mest kända interiörarkitekturföretagen i staden.

Projektet skulle presentera en layout med ett vardagsrum / matsal med ett öppet kök, ett dubbelrum med eget badrum, ett enkelrum, ett gästbadrum och det stora sovrummet med eget badrum. Layouten kan dock ändras och skapa 4 sovrum istället för 3 eller stänga köket, beroende på behoven hos den nya ägaren. Slutligen har denna lägenhet en 8 m² stor terrass.

Det är ett utmärkt tillfälle att förvärva en lägenhet för att renovera efter eget tycke och dra nytta av att bo i en byggnad med renoverade samhällsområden, såsom hiss, trappor och faciliteter, samt att erbjuda ett gemensamt område på taket av byggnaden med slå samman.

Detta hem är perfekt både för investerare som vill skapa ett hem för efterföljande uthyrning eller försäljning, såväl som för dess slutliga användning, antingen som primärbostad eller som fritidshus.

Distribution

  • Vardagsrum
  • Öppet kök (alternativ för att stänga det)
  • 3 sovrum (alternativ till 4)
  • 3 badrum
  • Terrass

Läge

Denna lägenhet ligger på Passeig de Sant Joan, i hjärtat av Barcelonas Eixample Right. Det är ett mycket eftertraktat område i Barcelona som erbjuder alla nödvändiga tjänster för ditt dagliga liv, såsom stormarknader, apotek, barer, restauranger och nöjesställen.

Det är också mycket nära olika sevärdheter i staden, såsom Triumfbågen och Ciutadella-parken. Allt detta, utan att glömma utmärkta länkar till andra delar av staden, antingen med kollektivtrafik eller med bil.

BCN29438
1 354 866 €
Lägenhet Till salu

Liknande fastigheter till salu i Barcelona city

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA