Bild av fastigheten
BCN25602
2 200 000 €
Lägenhet Till salu
40 tillgängliga bilder
BCN25602
2 200 000 €
Lägenhet Till salu

Lägenhet med 7 Sovrum till salu i Eixample Höger, Barcelona

  • Sovrum 7
  • Badrum 1
  • Boyta: 215m²

Fantastisk 215 m² lägenhet att renovera, med mycket potential och möjlighet till delning, till salu på lyxiga Passeig de Gràcia i Barcelona, mycket nära La Pedrera.

Stor 215 m² lägenhet att renovera på Passeig de Gràcia, alldeles intill La Pedrera, med många möjligheter att skapa ett hem efter eget tycke. Det ligger på tredje våningen, i en statlig byggnad med hiss och conciergeservice.

Denna fastighet erbjuder en mycket bekväm layout. Å ena sidan finns det flera rum med utsikt över Passeig de Gràcia och å andra sidan finns det andra områden med utsikt över en lugn uteplats, typiskt för Eixample, där det skulle vara möjligt att inrätta ett stort vardagsrum med en Galleri.

Det är för närvarande ordnat som ett kontor och kan delas upp och bilda två lägenheter.

Kontakta oss för mer information.

Egenskaper

  • Luftkonditionering

Läge

Ett exceptionellt och mycket ljust hem med ett privilegierat läge i staden Barcelona: i hjärtat av Passeig de Gràcia, den mest kända gatan i staden med alla sina butiker, lyxbutiker, femstjärniga hotell och utmärkta kollektivtrafiktjänster.

Utan tvekan det bästa läget i Barcelona och precis intill Antoni Gaudís berömda Pedrera, en av de mest emblematiska byggnaderna i staden.

BCN25602
2 200 000 €
Lägenhet Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA