International
Associate
BCN10143
1,260,000 Lägenhet Till salu

Nybyggd Lägenhet med 4 Sovrum med 8m² terrass till salu i Eixample Höger, Barcelona

 • Sovrum 4
 • Badrum 3
 • Boyta: 184m²
 • Terrass 8m²

Denna fastighet är del av Mallorca Rambla Catalunya Lägenheter, Eixample Höger, Barcelona. En ny bostadsutveckling på Lägenheter till salu i Eixample Höger, Barcelona med ett start pris på €825,000 och renderings värde på 5%

Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

Ljus lägenhet till salu i en totalrenoverad modernistisk byggnad på Carrer de Mallorca, bredvid Rambla de Catalunya.

Mallorca 236 är en ny utveckling som ligger mycket bra i Barcelonas Eixample Right, bredvid den prestigefyllda Rambla de Catalunya. Den modernistiska byggnaden går tillbaka till början av 1900-talet och har nyligen blivit totalrenoverad, samtidigt som man behåller periodfunktioner som det ursprungliga plasterarbetet, målad trappa och marmorgolv som har polerat. En imponerande hiss har installerats i den imponerande entrén och det finns också en concierge-service.

Denna lägenhet mäter 184m2 och renoveras. Olika layoutalternativ är tillgängliga för att skapa en 3- eller 4-rumsfastighet, enligt kraven i den nya ägaren. Den ursprungliga kaklade golv kan återställas i renoveringen, som kan windows. Dessa funktioner, kombinerat med de katalanska välvda taken och andra dekorativa element som är typiska för katalansk modernism, erbjuder möjlighet att skapa ett verkligt spektakulärt och unikt centrum hemma.

Den inåtvända sidan av lägenheten vetter mot sydost och har utsikt över en innergård som ger gott om naturligt ljus för att fylla interiören. Den utvändiga sidan av lägenheten har en balkong från vilken underbar utsikt över Rambla de Catalunya kan avnjutas.

En fantastisk möjlighet att skapa ditt idealiska hem i Barcelona.

Observera att bilderna görs för ett renoveringsprojekt som inte ingår i priset.

Fastighet endast tillgänglig med Lucas Fox

Egenskaper

 • Hiss
 • Högt i tak
 • Mosaikgolv
 • Parkett
 • Balkong
 • Dubbla fönster
 • Exteriör
 • Renoverad

Distribution

Möjlighet att skapa en 3- eller 4-rumslägenhet, enligt kraven i den nya ägaren.

Läge

Denna nya utveckling har en oslagbar plats på Carrer Mallorca, mycket nära Rambla de Catalunya, i Eixample Right-området i staden.

Eixample, som på katalanska betyder "förlängning", är Barcelonas mest centralt belägna stadsdel. Området kännetecknas av gatorna konstruerade i ett rutmönster, visionen av arkitekt Ildefons Cerdà, som kombinerade behov av trafikflöde med ljus och ventilation. Behovet hos invånarna beaktades också så att du kan hitta skolor, sjukhus och marknader på nästan alla få kvarter. Art Nouveau och Modernista-arkitekturen dominerar området, särskilt Antoni Gaudí, vars verk La Sagrada Família, Casa Batlló och La Pedrera kan hittas här.

Det finns också många nya byggnader såväl som kontor, marknader, restauranger, hotell, biografer och internationella designerbutiker. Det är också det centrala affärsdistriktet i staden där börsen och bankernas huvudkontor finns. Stadens fantastiska huvudbyggnad Paseo de Gracia delar in distriktet i "Eixample Left" och "Eixample Right" och fusionerar i distriktet Gracia.

Energi Certifikat

Energi Certifikat E
BCN10143 €1,260,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA