Bild av fastigheten
ALI19174
620 000 €
Plot Till salu
6 tillgängliga bilder
ALI19174
620 000 €
Plot Till salu

Excellent Plot till salu i golf, Alicante

  • Totalyta 977m²

En fantastisk möjlighet att bygga ett hus i ett privilegierat samhälle med utsikt över golfbanan.

En stor tomt på 977 m² belägen i golfbanans bästa område med sin plats på hörnet, med möjlighet att bygga ett fristående hus med utsikt över golfbanan.

Bostadsprojektet och geologiska markstudier ingår i priset. Det är inte heller nödvändigt att utgräva för att bygga stiftelser och en källare och spara stora kostnader.

Det är möjligt att köpa tomten tillsammans med den intilliggande tomten på 1423 m², vilket gör totalt 2400 m², där 6 fristående hus kan byggas.

Allt detta är perfekt certifierat och det är en utmärkt möjlighet för dem som vill ha en rymlig och exklusiv villa eller för en investerare som söker hög avkastning genom att skapa olika mindre byggnader.

Kontakta oss för mer information.

Egenskaper

  • Havsutsikt
  • Utsikt över bergen
  • Djur vänligt
  • Nära internationella skolor
  • Utsikt

Läge

Alicante Golf ligger i en enastående miljö som sträcker sig nästan lika långt som San Juan stranden, bara 10 minuter från Alicante, där du kan njuta av utmärkta faciliteter i den livliga fritids- och nattlivsstaden.

Dess läge som medelhavsstad ger det ett privilegierat klimat, kännetecknat av milda vintrar och heta somrar, med en genomsnittlig årstemperatur på mer än 18ºC och 3000 solstrålar per år.

Alicante visar utan tvekan ett tydligt exempel på Medelhavsandan, med invånare som alltid är öppna för besökare, vilket gör att de känner sig integrerade i kulturen.

Alicante Golf är knappt 14 km från El Altets internationella flygplats, med direktflyg till europeiska och spanska huvudstäder.

ALI19174
620 000 €
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA