ALI48808 6 900 000 € Vingård till salu

Excellent vingård till salu i Alicante ciudad, Alicante

 • Planlösning 3 694m²
 • Totalyta 235ha

Wine Treasure till salu: Vivanza Winery - Centennial History, High Technology and Global Export

vingård viktigaste huvuddrag

 • Utsikt över bergen
 • Planlösning 3 694m²
 • Konstruerat Område 3 694m²

Vad du behöver veta om den här vingård

Investera i en juvel av spanskt vinarv! Vi presenterar den prestigefyllda Vivanza Winery till salu, en unik möjlighet att komma in i en värld av exklusiv vinodling. Med en historia som går tillbaka till 1800-talet, har denna vingård bevittnat passionen och ansträngningarna från generationer som ägnas åt oenologisk excellens.

Strategiskt beläget i sydöstra Spanien, mellan de eftertraktade ursprungsbeteckningarna Jumilla och Alicante, har Vivanza Winery varit en integrerad del av regionens vinhistoria. På sluttningarna av det imponerande berget Carche, där Josefa Verdú, en vinodlingsentusiast, fick utmärkta skördar och högkvalitativa viner, smälter tradition och innovation samman för att skapa viner som berättar historier om generationer.

Gården "La Alberquilla", med cirka 235 hektar mark, är det levande vittnesbördet om detta historiska arv. Här, bland vingårdar, mandelträd, olivlundar och berg, garanterar klimatet och den specifika jordmånen de odlade sorternas förträfflighet, som de gjorde för mer än ett sekel sedan.

Vingårdsanläggningarna, med en total yta på 3 694 m2, är hjärtat av denna enologiska historia. Utrustade med den högsta teknologin för vinframställning och lagring, har dessa anläggningar bevittnat omsorgen och uppmärksamheten tillägnad varje flaska som bär Vivanza-namnet.

Produktionskapacitet: 1,5 miljoner flaskor/år
Fatkapacitet: 36 000 liter
Vingårdskapacitet: 1,5 miljoner liter

Med fokus på export har Bodega Vivanzas viner erövrat smakerna på olika marknader, från Ryssland till USA. Förutom huvudvingården inkluderar fastigheten en gammal oljekvarn med fat, ett charmigt 1800-talshus, ett pittoresk eremitage, lantbruksmaskiner och en verkstad, vilket ger ett unikt värde till detta fastighetserbjudande.

Missa inte möjligheten att förvärva denna ikoniska vingård, där varje flaska berättar en historia och varje klunk är en oförglömlig upplevelse. Kontakta oss idag för mer information och för att boka en visning av denna unika fastighet!

Vingård till salu

Planlösning

 • Modernt och fullt utrustat lager.
 • "La Alberquilla" gård med cirka 235 hektar yta.
 • Vingårdar, mandelträd, olivlundar och berg på gården.
 • Gammalt hus från 1800-talet.
 • Gammal oljekvarn med fat.
 • Pittoresk eremitage.
 • Maskiner för gården.
 • Verkstad.

Alicante ciudad, Alicante: Var den här bostaden är belägen

Beläget i den pittoreska sydöstra Spanien, mellan de prestigefyllda ursprungsbeteckningarna Jumilla och Alicante, är området kring Bodega Vivanza ett vinparadis som erbjuder en unik miljö för vin- och naturälskare. Med sitt soliga klimat och olika jordar har denna region historiskt varit känd för att producera några av de bästa druvorna på den iberiska halvön. Utöver sin rika vintradition erbjuder området en oöverträffad livskvalitet, med fantastiska landskap, en rik matkultur och varm lokal gästfrihet. Från sina vingårdar till sina charmiga byar är området kring Bodega Vivanza en sann pärla av spanskt arv, som väntar på att bli upptäckt och uppskattad av dem som söker en unik vinupplevelse och en avslappnad livsstil.

ALI48808 6 900 000 € Vingård till salu

Liknande fastigheter till salu i Alicante ciudad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper