ALI27637
250 000 €
Lägenhet Till salu
20 tillgängliga bilder
ALI27637
250 000 €
Lägenhet Till salu

Excellent lägenhet med 3 Sovrum till salu i Alicante ciudad, Alicante

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Boyta: 106m²

Lucas Fox presenterar denna vackra, ljusa och helt renoverade lägenhet i ett av de bästa områdena i Alicante. Det ligger några meter från det vackra torget Seneca och Avinguda Maisonnave med sina butiker, restauranger och andra tjänster, till exempel Mercadona stormarknad 1 minut till fots. Dessutom är det bara 5 minuter från havet och den berömda Esplanaden i Alicante, så du kan njuta av allt som denna underbara stad har att erbjuda.

Lägenheten upptar en femte våning med hiss och fördelas i ett vardagsrum med matplats med öppet kök, tre sovrum, inklusive sovrummet med eget badrum, plus ett badrum.

Det presenteras renoverat med den bästa kvaliteten och köket är utrustat med ugn, mikrovågsugn, induktionsplattor och en huva. Dessutom har den luftkonditioneringskanaler i varje rum och sovrummen är utrustade med inbyggda garderober.

Om det du letar efter är en renoverad och ljus lägenhet, med alla tjänster inom räckhåll, kontakta oss för att boka ett besök.

Läge

Lägenheten ligger mycket nära torget Seneca och Avenida Maisonnave, som erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och andra tjänster, till exempel Mercadona stormarknad och köpcentret El Corte Inglés. Dessutom är det bara 5 minuter från havet och den berömda Esplanaden i Alicante. När det gäller platsen erbjuder den flera alternativ för kollektivtrafik, med järnvägsstationen Alicante och spårvagnen Luceros också 5 minuters promenad bort.

ALI27637
250 000 €
Lägenhet Till salu

Liknande fastigheter till salu i Alicante ciudad

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA