International
Associate
PRT5642
1,150,000 Lägenhet Till salu

Excellent Lägenhet med 3 Sovrum till salu i Lissabon, Portugal

  • Sovrum 3
  • Badrum 2
  • Boyta: 106m²

Denna fastighet är del av Ourique Presitge Byggnader, Lissabon, Portugal. En ny bostadsutveckling på Byggnader till salu i Lissabon, Portugal med ett start pris på €1,150,000

Visa detaljer om detta bostadsområde och andra fastigheter inom detta bostadsområde

En ny bostadsutveckling på Byggnader till salu i Lissabon, Portugal med ett start pris på €1,150,000

Denna unika nya utveckling i Lissabon erbjuder ett urval av lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum som sticker ut för sin sofistikerade och eleganta design och avancerade finish. Egenskaperna kombinerar komfort och bekvämlighet med en lyxig livsstil.

En utmärkt egenskap hos fastigheterna är terrasserna med fantastisk utsikt över Lissabon och det perfekta utrymmet att koppla av och njuta av det unika läget, nära floden Tagus och de gröna kullarna i Monsanto. Den underbara takterrassen har en pool, gym och gott om plats att koppla av.

Campo de Ourique är rik med historisk och kulturell tradition och en välkomnande och hemtrevlig atmosfär, ett idealiskt val för ett nytt hem i Portugal.

Läge

Denna nya utveckling är belägen i hjärtat av Lissabon omgiven av kaféer, gourmetrestauranger, grönområden och en hel rad butiker. Området erbjuder allt du hoppas på att bo i staden med en tydligt traditionell känsla.

PRT5642 €1,150,000

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA