AND34556
Pris vid förfrågan
Plot Till salu
AND34556
Pris vid förfrågan
Plot Till salu

Excellent plot till salu i Ordino, Andorra

 • Totalyta 529m²

Idealisk tomt för att bygga ett familjehus till salu i ett lugnt bostadsområde, nära centrum av den charmiga staden Ordino.

Byggnadstomt på 529 m² till salu i den vackra staden Ordino, i en magnifik naturmiljö. Det ligger 5 minuter från Ordino, 20 minuter från skidorten Ordino-Arcalís och 20 minuter från Andorra la Vella, med sina köpcentra. Närheten till Andorras centrum, La Massana och Ordino gör det perfekt för skidåkning under vintern och avkoppling under de långa torra Andorras somrar.

Tomten mäter 529 m² konsoliderad mark och ger möjlighet att genomföra ett framtida projekt för att bygga ett familjehus med ett byggnadsindex på 0,80. Även möjligheten att erhålla angränsande tomter erbjuds.

Ett utmärkt tillfälle att bygga ditt drömhus, i ett lugnt läge nära all service och några meters promenad från Ordinos centrum.

Kontakta oss idag för mer information om denna tomt.

Egenskaper

  Extras

  • Fantastiska besök
  • Bra solexponering
  • Integritet
  • Idylliskt läge, mycket centralt och exklusivt

  Läge

  Denna tomt ligger i naturområdet Ordino, i bergen, bara 100 meter från en prestigefylld urbanisering omgiven av skog. Det är dock bara 5 minuters promenad från Ordinos församling och alla typer av tjänster och bekvämligheter av högsta kvalitet. Det är ett mycket exklusivt läge, tack vare dess närhet till centrum och dess begränsade antal grannar.

  Den pittoreska staden Ordino, en av de vackraste byarna i Andorra, ligger gömd i vecken av kullarna, med huvudstadens centrum och dess köpcentrum bara 8 kilometer bort och Ordino-Arcalís skidbackar 20 minuter med bil. Likaså har den en internationell skola 10 minuter bort och mycket goda förbindelser med kollektivtrafik.

  AND34556
  Pris vid förfrågan
  Plot Till salu

  Liknande fastigheter till salu i Ordino

  Inte exakt vad du letar efter?

  Se liknande egenskaper

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev

  PRENUMERERA PRENUMERERA