AND50389 1 584 000 € Plot till salu

Excellent plot till salu i La Massana, Andorra

  • Totalyta 1 399m²

Idealisk tomt för byggandet av ett enfamiljshus till salu i ett lugnt bostadsområde, nära centrum av den charmiga staden Anyos

Vad du behöver veta om det här plot

Byggnadstomt på 1 399 m² till salu i den vackra staden Anyos, i en magnifik naturmiljö. Det ligger 5 minuter från La Massanas centrum och 10 minuter från Andorra la Vella, med sina köpcentra. Närheten till Andorras centrum, La Massana och Ordino ger det utmärkt kommunikation, perfekt för skidåkning under vintern och avkoppling under de långa torra Andorras somrar.

Tomten mäter 1 399 m² konsoliderad mark och ger möjlighet att genomföra ett framtida projekt för att bygga ett eller flera småhus med byggbarhetsindex på 0,80.

Ett utmärkt tillfälle att bygga ditt drömhus, i ett lugnt läge nära all service och några meters promenad från Ordinos centrum. Kontakta oss idag för mer information om denna tomt.

Plot till salu

Extras

  • Fantastiska besök
  • Bra solexponering
  • Integritet
  • Idylliskt och exklusivt läge

La Massana: Var den här bostaden är belägen

Denna tomt ligger i den naturliga enklaven Anyos, i bergen bara 100 meter från en prestigefylld urbanisering omgiven av skogar. Det är ett mycket exklusivt läge, tack vare dess närhet till centrum och dess begränsade antal grannar.

Den pittoreska staden Anyos, en av de vackraste byarna i Andorra, är gömd i vecken av kullarna. Likaså har det en internationell skola 5 minuter bort.

AND50389 1 584 000 € Plot till salu

Liknande fastigheter till salu i La Massana

Inte exakt vad du letar efter?

Se liknande egenskaper