Bild av fastigheten
Reserverad
AND27244
548 625 €
Plot Till salu
6 tillgängliga bilder
AND27244
548 625 €
Plot Till salu

Plot till salu i La Massana, Andorra

  • Totalyta 750m²

Tomt till salu perfekt för byggande av en villa, parhus eller liknande, beläget i en lugn utveckling, nära den vackra skidorten Pal, Vallnord, i Andorra.

Byggtomt på 750 m² med tillgång till fordon till salu i den vackra byn Anyos, i en magnifik naturmiljö. Det ligger 5 minuter från La Massana, 10 minuter från skidorten Vallnord och 20 minuter från Andorra la Vella med sina köpcentra. Närheten till centrum av Andorra och La Massana ger den utmärkt kommunikation, perfekt för skidåkning under vintern och avkoppling under de långa torra andorranska somrarna.

Tomten är 750 m² stor och erbjuder möjlighet att bygga en villa eller ett parhus med en maximal höjd på 8 meter över marken. Dessutom är en maximal byggnad (beläggning) tillåten 33% av tomten och 100% i underjordiska våningar.

Slutligen har tomten en privilegierad position och vacker utsikt över Anyos-skogen.

Kontakta oss idag för mer information om denna tomt i Anyos.

Extras

  • Imponerande vyer
  • Integritet
  • Idylliskt läge

Läge

Denna tomt ligger på Anyos naturliga plats, i bergen, bara 100 meter från en prestigefylld omgiven av skog. Det är dock bara 5 minuter från La Massana, med alla dess bekvämligheter. Skidbackarna i Vallnord de Pal ligger 15 minuters bilresa bort.

Den pittoreska staden La Massana, en av de vackraste i Andorra, är dold i kullarnas veck, med huvudstadens centrum och dess köpcentrum bara 5 kilometer bort. Pisterna är bokstavligen runt hörnet med en linbana till den närliggande skidorten Pal på toppen av kullen. Lokala bekvämligheter är också utmärkta, med pool, gym och flera högkvalitativa barer och restauranger. Andorra centrum ligger 15 minuter bort och det finns en internationell skola mindre än 10 minuter bort.

AND27244
548 625 €
Plot Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA