Bild av fastigheten
Reducerat pris
LFA190
€ 993,000
Hus/Villa Till salu
42 tillgängliga bilder
LFA190
€ 993,000
Hus/Villa Till salu

Excellent Hus/Villa med 3 Sovrum till salu i Alt Urgell, Andorra

  • Sovrum 3
  • Badrum 3
  • Boyta: 640m²
  • Totalyta 1,443m²

Denna vackra egendom med 3 sovrum har en magnifik gräsmatta med fantastisk utsikt över den omgivande landsbygden och bergen

Denna vackra stuga till salu i Andorra ligger i den exklusiva Aravell golforten i hjärtat av landsbygden. Beläget i ett privat benläge på en kulle med spektakulär utsikt över golfbanan och bergen.

Det har byggts i traditionell "bergstil" med moderna detaljer inklusive stora fönster som vetter mot trädgården.

Den vackra trädgården omger huset och har en grillplats på baksidan och en gräsmatta i framsidan. Det innehåller ett 800 år gammalt olivträd och flera andra unika växter. Det finns också en fungerande vattenbrunn som används för att bevattna trädgården och är också perfekt att dricka.

Husets inre är praktiskt och bekvämt. Alla huvudrum är på bottenvåningen och har en Master Suite med hydromassagebad och omklädningsrum. Det finns ytterligare två dubbelrum, 2 badrum, vardagsrum med öppen spis, matsal, kontor och kök på denna våning.

På första våningen finns ett mångsidigt utrymme / biografrum med vedeldad spis och en terrass med panoramautsikt.

Garaget har plats för 6 bilar samt två stora förvaringsutrymmen / vinkällare.
Huset har luftkonditionering och solvärme.

Egenskaper

  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Extras

- magnifik utsikt över bergen och landsbygden

- vacker trädgård med forntida olivträd

- traditionell konstruktion med moderna detaljer

- solpaneler

- fungerar väl

- 15 minuter från Andorra

Distribution

Fastighetens ingång är via garaget eller direkt från trädgården.

Från trädgårdsingången hittar du matsalen med mycket naturligt ljus, vardagsrummet med öppen spis, kontoret och sovrummet med omklädningsrum.

På andra sidan är köket med centrala ön och ytterligare ett mottagningsområde. Här kan du också hitta de 2 dubbelrum som har tillgång till trädgården plus ytterligare två badrum.

Den första våningen är ett 70m2 flerfunktionsutrymme med öppen spis, som kan användas som lekrum eller biograf.

I källaren finns det gott om parkering (tillräckligt för 6 bilar), två lagringsutrymmen plus installationer.

Läge

Andorra är ett unikt litet land beläget i östra Pyrenéerna, inklämt mellan Frankrike och Spanien. Dess huvudstad, Andorra la Vella, är den högsta huvudstaden i Europa och känd på hela kontinenten som en tullfri shoppingplats. De fantastiska shoppingmöjligheterna här är ett betydande drag för besökare till Andorra men den största attraktionen är det fantastiska alpina landskapet och utomhusaktiviteter, oavsett om det är skidåkning, ridning, vandring eller mountainbike.

Den lokala gastronomin påverkas av det franska och katalanska köket och resultatet är oemotståndligt. Kanske är det just den kombinationen av fantastiska regionala rätter och en hälsosam livsstil utomhus som förklarar varför Andorra har den tredje högsta förväntade livslängden i världen. De flesta fastigheter till salu i Andorra är nya - oavsett om det är hus eller lägenheter.

Andorra är ett attraktivt förslag för fastighetsinvesterare och Andorra fastighetspriser fortsätter att uppleva årlig kapitaltillväxt.

En av de främsta orsakerna till detta är att Andorra är en skatteparadis och lockar många invånare som vill njuta av fördelarna med en låg skattemiljö men utrymmet är begränsat.

Se fler fastigheter till salu i Andorra

LFA190
€993,000
Hus/Villa Till salu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA