Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Valencia Kusten

Sök bostäder nu

Valencia Kusten

Lucas Fox erbjuder ett exceptionellt utbud av Valencia Coast fastigheter till salu, inklusive lägenheter vid havet med enastående havsutsikt fantastiska familjehem och vackra stads hus.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Valencia Kuste

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Valenciakusten karakteriseras av dess till synes ändlösa sandstränder. I regionens centrum finns den vackra staden Valencia, som härstammar från romartiden, men har nyligen varit betydligt ombyggda.

Lucas Fox erbjuder villor, hus, byggtomter och lägenheter till salu på Valencia kusten.

Utöver våra fastigheter till salu på Valencia kusten erbjuder vi även Valencia lantfastigheter till salu och Valencia cityfastigheter.

Lucas Fox erbjuder ett urval av Valencia kustfastigheter till salu. Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Valencia fastigheter till internationella och lokala köpare.

Det finns ett brett utbud av fastigheter till salu i Valencia. På Valencia kusten finns stora villor till salu i de vackraste områdena i Javea och Denia, många med havsutsikt. Lyxhus att köpa i Altea, Altea Hills och Benicassim och första raden fastigheter till salu längs Azahar kusten.

Valencia har ett utmärkt klimat med flest soldagar i hela Spanien. Provinsen har en stark kultur och är känd för sina festivaler och gastronomi. Människorna är varma och vänliga och det finns en mängd aktiviteter att njuta av. Att bo på Valencia kusten erbjuder en fantastisk livsstil i hjärtat av Medelhavet.

Under år 2007 blev Valencia den första europeiska staden att stå värd för America's Cup Kappsegling och staden stod värd för evenemanget åter igen år 2009. Under 2008 höll Valencia Formel 1 loppet på sin nya stadsbana.

Valencia fastigheter är fortfarande mycket goda fastighetsinvesteringar och Valencia stad och dess kringliggande områden är populära destinationer att flytta till eller köpa ett andra hem tack vare dess fantastiska klimat och internationella skolor.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Valencia fastigheter att köpa, sälja eller hyra.

Google map

Se andra representerade orter i Valencia Kusten.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Valencia Kusten.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

tel. (+34) 960 077 790
tel. (+34) 609 250 048
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile