Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Valencia Inland

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Inland Valencia karakteriseras av dess orörda rustika miljö och världskända apelsinodlingar. Längs Valencia kusten finner man otroligt vackra oändliga sandstränder. I centrum av regionen ligger den vackra staden Valencia som härstammar från romartiden, och som genomgått betydande ekonomisk tillväxt på senare år.

Lucas Fox erbjuder villor, herrgårdar, gårdar och lantgårdar till salu i Valencias landsbygd. Utöver våra fastigheter till salu i Inland Valencia erbjuder vi även kustnära fastigheter till salu i Valencia och Valencia cityfastigheter.

Lucas Fox erbjuder ett urval av Valencia lantfastighet till salu.

Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Valencia lantfastigheter till internationella och lokala kunder.

Det finns ett brett utbud av fastigheter till salu på den valencianska landsbygden. Vi erbjuder hus, stugor, herrgårdar och gårdar till salu samt lantgårdar och jaktegendomar att köpa, av vilka många har renoverats och erbjuder en fantastisk livsstil i hjärtat av Medelhavet.

Valencia har ett fantastiskt klimat med flest soldagar i hela Spanien. Provinsen har en stark kultur och är känd för sina festivaler och gastronomi. Människorna är varma och vänliga och det finns en mängd aktiviteter att njuta av.

Att bo i Valencias landsbygd erbjuder en fantastisk traditionell spansk livsstil nära till Medelhavskusten. Under år 2007 blev Valencia den första europeiska staden att stå värd för America's Cup Kappsegling och staden stod värd för evenemanget åter igen år 2009. Under 2008 höll Valencia Formel 1 loppet på sin nya stadsbana.

Valencia fastigheter är fortfarande mycket goda fastighetsinvesteringar och Valencia stad och dess kringliggande områden är populära destinationer att flytta till eller köpa ett andra hem tack vare dess fantastiska klimat och avslappnade livsstil. Fastighetspriserna på lantfastigheter till salu i Valencia har ännu inte stigit lika mycket som andra inland områden i Spanien så det finns fortfarande potential för tillväxt.

Vänligen kontakta oss för att få veta mer om Valencia fastigheter att köpa, sälja eller hyra.

Google map

Se andra representerade orter i Valencia Inland.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Valencia Inland.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Valencia

Calle Hernán Cortés 28
46004 Valencia
Spanien

tel. (+34) 960 077 790
tel. (+34) 609 250 048
fax (+34) 933 041 848
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile