Tarragona Inland

Utvalda fastigheter i Tarragona Inland

Inte exakt vad du letar efter?

Se fler fastigheter till salu i Tarragona Inland

Varför köpa ett hus på landet i Tarragona?

Tarragona är den näst viktigaste staden i Katalonien och förklarades som världsarv av Unesco år 2000. Staden ligger framför Medelhavet och har sedan romartiden kallats den eviga källans land. Det antika Tarraco var en av de viktigaste städerna i det romerska imperiet. Den ligger 90 km söder om Barcelona, med varierande naturlandskap samt ett arkitektoniskt och konstnärligt arv av stort historiskt värde.

Tarragona har ett exceptionellt klimat och är en plats med stor naturskönhet. Området är genomsyrad av historia och kultur och erbjuder rikliga möjligheter till golf, klättring, rodd, fiske, jakt, ridning, paragliding, för att inte tala om alla kustaktiviteter som ligger ett stenkast bort.

Området har ett bra läge för resor till och från Barcelona (bara en timme bort) och andra viktiga platser i Spanien och resten av Europa. Det finns två flygplatser på mindre än en timmes avstånd, AVE-tåget, enkel tillgång till motorvägar, småbåtshamnar och det nationella vägnätet.

Bästa områdena för att köpa ett hus på landet i Tarragona

I Tarragonas inland finns Conca de Barberà, nära klostren Poblet, Vallbona och Santes Creus och bergen i Prades, samt Baix Camp, Reus, en av de mest dynamiska städerna i Katalonien, Alt Camp och dess huvudstad Valls och Priorat, världsberömd för sin vinproduktion och med ett stort utbud av vingårdar till salu.

Fastighetspriserna är fortfarande måttliga i Tarragona jämfört med andra platser. De villor, hus och lägenheter som Lucas Fox erbjuder finns i de mest otroliga och kontrastrika landskapen, inklusive de tre naturparkerna, de vackraste medeltida byarna och i de vinodlingsområden som är spridda över hela regionen. Katalonien har elva appellationer för ursprung för vin och Tarragona är hemvist för sex av dem.

Bland våra fastigheter i Tarragona finns traditionella lantgårdar, historiska palats, renoverade villor och hästfastigheter. Internationella kunder kommer till detta område av Spanien på jakt efter en fastighet till ett konkurrenskraftigt pris som en fridfull bostad med tillräckligt med utrymme för att underhålla och njuta av avskildhet. Investerare som vill etablera en verksamhet med anknytning till vin, catering eller gästfrihet ser också värdet av fastigheter i Tarragona och den enorma potentialen för kapitalvinster.

Om du är intresserad av att utforska fastighetsmarknaden i Tarragonas inland är du välkommen att kontakta oss redan i dag, så erbjuder vi vår expertis och kunskap om den lokala fastighetsmarknaden för att se till att du hittar den perfekta fastigheten för dina personliga krav och din smak.

 

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA