Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Vallpineda / Santa Barbara

Sök bostäder nu

Vallpineda / Santa Barbara

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Vallpineda och Santa Barbara, inklusive både villor i modern och klassisk stil.

Lucas Fox Sitges
Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Vallpineda

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Vallpineda och Santa Barbara.

Vallpineda är ett exklusivt bostadsområde med 24 timmars säkerhet, en internationell skola och en sports klubb med pool och tennis banor.

De boende i Vallpineda njuter av lugna, attraktiva omgivningar med närhet till stadskärnan i Sitges, som bara ligger 5 minuters körväg längs med kusten. Sitges är känt som Spaniens St Tropez tack vare dess 3km underbara stränder, förstklassiga restauranger, marina och golf banor.

Cirka 35% av befolkningen i Sitges kommer från Storbritannien, Frankrike, Holland och Skandinavien, lockade av områdets naturliga skönhet, dess avundsvärda mikroklimat och dess närhet till Barcelona och dess flygplats, bara 40km från Sitges.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile