Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Sant Pere de Ribes / Puigmoltó

Sök bostäder nu

Sant Pere de Ribes / Puigmoltó

Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Sant Pere de Ribes och Puigmoltó, inklusive attraktiva tidsenliga lantgårdar och vackra nutida hem.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i St. Pere Ribes

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Sitges fastigheter till salu i områdena Sant Pere de Ribes och Puigmoltó.

Sant Pere de Ribes är ett litet samhälle bara en kort bit med bilen från den vibrerande kuststaden Sitges med dess internationella miljö, skolor och vackra stränder, i den syd östra delen av Garraf området. Sant Pere de Ribes är ett lantbrukssamhälle, omgivet av vingårdar och skogar och är en traditionell Katalansk by med lokala barer, affärer och restauranger så väl som en charmig frilufts marknad på fredagar.

Storleken på samhället gör så att de boende har alla affärer, caféer och transportförbindelser inom kort gångavstånd och det centrala torget utgör en mysig plats att sitta vide en café terrass och se världen gå förbi.

Grannsamhället Vilanova (5km bort) är lika charmigt och Barcelona, med alla dess kulturella attraktioner och nattliv, ligger bara 45km från Sant Pere. Det finns bekväm lokaltrafik förbindelser till andra kust byar och också Sitges och Barcelona från Sant Pere, och det finns till och med nattbuss service.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile