Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Penedès

Sök bostäder nu

Penedès

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Penedès fastigheter till salu inklusive vackra bostäder på lantgård och stiliga familjehem.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Penedès

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder exklusiva Penedès fastighter till salu, inklusive vackra lantgårdar och charmiga masior. Penedès är ett berömt Katalanskt vin odlande område, beläget bara 40 minuter från den pulserande staden Barcelona.

Dess hänförande lantliga position erbjuder de boende det bästa av två världar. Idylliska vyer över landskapet och vingårdar och lugnet och charmen av de traditionella Medelhavsbyarna som ligger utströdda på kullarna, alla endast minuter från det livliga Barcelona och de underbara stränderna längs Garraf kusten.

Olika fastighets typer står till buds, många belägna på mycket stora tomter, inklusive renoverings projekt och lyx herresäten med oändliga möjligheter. Närheten till Sitges och Barcelona gör Penedès fastigheter till salu en utmärkt långtids investering.

Den världsberömda kuststaden Sitges ligger cirka 30 minuters körväg iväg och har mycket att erbjuda när det gäller fritidsaktiviteter, stränder, restauranger och internationella skolor. Den årliga Sitges Film festivalen och karneval lockar båda besökare från hela världen.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile