Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Palma Surroundings

Sök bostäder nu

Palma Surroundings

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Mallorca lyx fastigheter till salu i området runt om Palma, inklusive underbara nutida byggnader och charmiga lantliga hus.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Palma

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett fullt utbud av Mallorca lyx fastigheter till salu i de omgivande områdena nära Palma, inklusive spektakulära designer hu och exklusiva golf fastigheter.

Med dess utbud av fina restauranger, barer, caféer och designer affärer tillsammans med den avslappnade miljön och kustläget gör Palma till en av Europas mest populära destinationer för en långhelg.

De närliggande områdena erbjuder många exklusiva bostadsområden, där stora lyx villor erbjuder privatsfär och säkerhet medan de ändå ligger bra till nära staden.

Dessa inkluderar Son Vida, ett elegant och lyxigt bostadsområde beläget bara 5 minuters körning från centrala Palma, och Bendinat, en högst eftertraktad bostadsförort i Portal Nous.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile