Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Madrids Omgivningar

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Lucas Fox erbjuder ett exklusivt utbud av Madrid fastigheter till salu och uthyrning i det mest attraktiva ytterområdena till Madrid. Hitta er ideala fastighet i Aravaca, La Moraleja, Las Rozas, Ciudalcampo, Paracuellos de Jarama, Pozuelo, Fuencarral eller Puerta de Hierro.

Aravaca är ett högst åtråvärt bostadsområde bara 9km från stadskärnan, som erbjuder dess innevånare en väldigt hög levnadsstandard.

Fastigheter finns från moderna lägenheter med oslagbara gemensamma faciliteter så som trädgårdar och pooler, men också imponerande, fristående villor med hög nivå av privatsfär och säkerhet.

Vi har ett selektivt utbud av hem i Moraleja, den ideala basen mellan Madrids stadskärna och flygplatsen. Sport möjligheterna i La Moraleja är förstklassiga med riktigt bra tillfällen till både golf och ridning.

Våra lyx villor och hem i Las Rozas finner man runt 20km nord väst om Madrids stadskärna i attraktiva gråna omgivningar. Den lilla staden Las Rozas har växt betydligt under senare år, vilket har lett till uppkomsten av nya skolor, hälso, sport och shopping faciliteter. Det privata bostadsområdet Ciudalcampo erbjuder 24 timmars bevakning åt sina boende. Fastigheter här kan njuta av stora utomhus områden och en lugn miljö.

Det finns förstklassiga sport faciliteter inom bostadsområdet så väl som affärer och skolor. Fastigheter till salu i Paracuellos de Jarama är perfekt belägna nära Barajas flygplats, en perfekt bas för de som reser i arbetet eller ofta får besök av familjen. I och med att det är en liten stad, har den ett varmt, välkomnande klimat och boende njuter av att bli involverade i en rad kulturella evenemang under året.

Med dess mångtaliga urbana parker, är fastigheter till salu i Pozuelo ett attraktivt förslag åt de som önskar bo nära stadskärnan men ändå ha tillgång till stora, öppna grönområden. Det finns vackra områden med fontäner, sjöar och en stor variation av växter och träd.

Det finns någonting för alla i Fuencarral. Medan det är ett underbart, grönt område, finns det i Fuencarral också många restauranger, barer och caféer där man kan slappna av med familj och vänner. Det är ett annat bra alternativ med bra förbindelser till flygplatsen som lockar.

Slutligen erbjuder det exklusiva området Puerta de Hierro en utmärkt livsstil i ett fridfullt område bara en kort bit från stadens centrum.

Google map

Se andra representerade orter i Madrids Omgivningar.

Lucas Fox erbjuder en omfattande portfölj av fastigheter i de främsta orterna i Madrids Omgivningar.

För mer information om våra representerade orter eller fastigheter, vänligen kontakta vårt huvudkontor.

Lucas Fox Madrid

Calle Bárbara de Braganza 8

28004 Madrid
Spanien

tel. (+34) 912 900 182
tel. (+34) 673 561 366
[email protected]

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile