Lucas Fox erbjuder ett exceptionellt utbud av Sa Riera och Sa Tuna fastigheter till salu, sträckande sig från enastående herrgårdar till Costa Brava fastigheter vid havet till byggnads tomter med spektakulär havsutsikt.

Lucas Fox Costa Brava

Calle Forgas i Elias 6
17255 Begur
Spanien

Lucas Fox erbjuder ett utbud av Costa Brava fastigheter till salu i Sa Riera och Sa Tuna inklusive lyx villor, gods precis vid havet samt moderna radhus med spektakulär havsutsikt. Bukterna Sa Riera och Sa Tuna är belägna i ett av de vackraste, mest orörda områdena längs Costa Bravas kuststräcka, nära staden Begur med allt man kan önska i närområdet så som golf banor och restauranger.

Sa Riera har en stor fin korning sandstrand med underbar utsikt mot Medes Öarna, ett populärt område för dykning. Bukten binds samman med den berömda Costa Brava kustpromenads stigen (Camí de Ronda) till Illa Roja stranden och Playa de Pals. Sa Tuna ligger några kilometer mer söderut och nås via den charmiga gamla kustvägen och ligger bredvid den vackra bukten Aiguafreda.

Sa Tuna är en av Costa Bravas mest välkända bukter, ett vackert bevarat före detta fiskesamhälle fullt av charm och naturlig skönhet. Bukten erbjuder en liten småstens strand, attraktiva fiskestugor och en handfull utmärkta fisk och skaldjurs restauranger. Barcelona ligger bara 130km iväg och den historiska staden Girona och dess internationella flygplats endast 45km bort.

Google map

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA