Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Cadiz / Jerez

Sök bostäder nu

Cadiz / Jerez

Lyxfastigheter till salu i Cadiz och Jerez

Lucas Fox Marbella
Fastigheter till salu och bostäder att köp i Cadiz och Jerez

Värderingsförfrågan

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Lucas Fox är specialister på Cadiz och Jerez fastigheter till försäljning och för uthyrning.

Vi är också specialister på att hjälpa ägare att sälja sina Cadiz och Jerez fastigheter till internationella och lokala kunder.

Lucas Fox erbjuder ett stort urval av lyxfastigheter i Marbella.

Västra Andalusien består av två huvudområden: Cadiz och Jerez. Fastigheter till salu i Cadiz omger det kustnära historiska centrum som har en charmig bykänsla. Det gränsar till den skyddade naturparken i Sierra de Grazalema, ett av de mest besökta naturreservaten i Spanien.

Jerez är den viktigaste transportpunkten för västra Andalusien och områdets ekonomiska centrum. Flamencons födelseplats, har Jerez en årlig kulturell kalender som firar viktiga aspekter av den spanska kulturen: flamenco, vin och hästar. Fastigheter kring Jerez är hästgårdar, jaktegendomar i Jerez och stora lantegendomar och jordbruksfastigheter i Jerez.

Lucas Fox erbjuder ett komplett utbud av fastigheter till salu i Cadiz och Jerez. Detta inkluderar lägenheter i Cadiz, Jerez lägenheter, villor i Cadiz och lantfastigheter i Jerez.

Kontakta våra fastighetsmäklare för ett personligt urval över våra bästa Cadiz och Jerez fastigheter att köpa, sälja eller att hyra.

Lucas Fox erbjuder personlig service och hjälper gärna till med allmänna råd om att köpa fastighet i Cadiz och Jerez, se Andalusien kategorin på vår blogg.

Vi erbjuder även ett utbud av skräddarsydda fastighetsförvaltningstjänster till fastighetsköpare intresserade av objekt till salu i Cadiz och Jerez.

Google map

Senaste nyheter och analyser

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA