Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Castelldefels / Gavà Mar

Sök bostäder nu

Castelldefels / Gavà Mar

Beläget endast 20 minuter från Barcelona, finns i detta område härliga sandstränder och tillgång till en fantastisk landsbygd.

Fastigheter till salu och bostäder att köpa i Castelldefels

Utvalda fastigheter i Castelldefels / Gavà Mar

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Castelldefels / Gavà Mar

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Barcelona kustfastigheter till salu och för uthyrning är perfekta som fritidshus och för helgresenärer. Med sin närhet till Barcelona och det fantastiska klimatet, möjliggörs enkla och täta besök året runt, med direkta tillfartsvägar till flygplatsen.

Norr om Barcelona

Våra Barcelona Kust fastighet till salu är villor och lägenheter i byarna Calella, Alella, Sant Pol de Mar och Teia.

Dessa byar brukar vara mindre, lugna kuststäder med en permanent befolkning av 10 000 eller mindre, men detta ökar dramatiskt under sommarmånaderna med tillströmningen av turister.

Varje by vid Barcelonas kust har sin egen charm och karaktär. Sant Pol är en vacker liten fiskeby med vita hus och lägenheter längs Medelhavskusten med spektakulära historiska byggnader med anor från 1000 och 1500-talen. Calella har exklusiva bostadsområden med befolkning som njuter av utsökt mat och färskvaror. Teia och Alella har enastående boutique vingårdar och parfymerier.

Söder om Barcelona

Våra Barcelona kustfastigheter till salu och för uthyrning söder om Barcelona är fastigheter i den större turistorten Sitges och i de mindre kust- och landsbygd byarna Gava och Castelldefels.

Omgivna av nationalparker med orörda, lugna stränder, erbjuder Gava och Castelldefels den perfekta balansen mellan en privat avslappnad tillflyktsort och hög komfort samtidigt som man är i närheten till ett förstklassigt utbud av butiker och restauranger samt tillgång till fritidsaktiviteter både på land och i vattnet.

Våra Barcelona kust fastigheter i Gava och Castelldefels är främst privata bostäder och fristående villor i säkra, lugna och avskilda områden, men ändå inom räckhåll till Barcelona och den pittoreska kuststaden Sitges.

I Sitges har vi Barcelona kustfastigheter inklusive villor, takvåningar och lägenheter samt radhus i några av de mest exklusiva och privata bostadsområdena runt Sitges. Samtliga exklusiva objekt är i omedelbar närhet till stranden.

Google map

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile