Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i El Born

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Vi har ett exklusivt utbud av lägenheter att köpa och hyra i El Born, Barcelona.

El Borne, vilken utgör en del av Barcelonas Ciutat Vella (Gamla stan) är en stadsdel i egen särart. Detta är ett av stadens mest eftertraktade områden när det gäller fastighetsköp och hyra, särskilt bland internationella turister och de invånare som vill njuta av Barcelonas härliga livsstil och kunna njuta av det bästa som staden har att erbjuda.

Fastigheter till salu i El Born varierar från lägenheter, takvåningar, till hela byggnader med turistlägenheter och vissa affärs- och kontorslokaler. Lägenheterna i stadsdelen el Born har haft en ökad efterfrågan på den internationella turistmarknaden, så lägenheter till salu i El Born för användning som förvaltningsfastigheter ger en hög avkastningspotential året runt.

Detta område har en stor utländsk koloni med tillgång till många bekvämligheter för familjehushåll. Området har flera skolor, och gränsar till Ciutadellaparken, en populär park för familjer och barn som går i internationella skolor. Här finns många affärer och designbutiker och ett brett utbud fantastiska restauranger, tapasbarer och klubbar med levande musik. Många företagare väljer att bosätta sig i el Born för dess internationella känsla, liksom dess enkla tillgång till kontorslokalerna i Eixample Höger och dess närhet till stadens centrum.

Lägenheterna till salu i Born ligger vid hjärtat av Gamla Stan (Ciutat Vella) och den strandnära stadsdelen Barceloneta, samt inom promenadavstånd från båda. Det finns också utmärkta förbindelser i alla riktningar, enkel tillgång till flygplatsen, en regional järnvägsknut vid Estacion de Francia, bussar vid Estació del Nord och citybuss och tågnätverk i alla riktningar.

Många fastigheter att köpa och hyra i Born har genomgått omfattande renoveringar, samtidigt som deras ursprungliga charm bevarats. Träbjälkar, tegelväggar, golv-till-tak fönster och dörrar som leder ut till mysiga balkonger och tidstypiska dekorationer som takbjälkar och kornischer ofta bevaras under renoveringar som har tjänat till att öppna upp många fastigheter till mer ljus och rymd.

Vi har också ett antal takvåningar och bostadshus i El Born.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile