Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Mijas

Sök bostäder nu

Utvalda fastigheter i Mijas

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Mijas

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Belägen på södra kusten av Spanien, är Mijas en charmig Andalusisk som ligger inbäddad i en kulle 428 meter över havet, med hänförande bergs och havsvyer. Berömt för dess idylliska vit kritade dröm hus så erbjuder Mijas lite av varje från de fantastiska stränderna på Costa del Sol endast en kort tur iväg med bil till den världsberömda golf banan Los Lagos. Lucas Fox erbjuder ett stort utbud av lyx fastigheter i Mijas till salu eller uthyrning som passar alla livsstilar.

Vakna upp till en dröm varje dag i en av våra lyx våningar till salu eller uthyrning i Mijas Pueblo, inom gångavstånd från stränderna och bekvämligheter inklusive affärer, skolor barer och restauranger.

Alternativt, sätt upp residens i en spektakulär villa med pool i Mijas Costa längs kustlinjen, populär för strand älskare och golfare med en modern livsstil och ett stort utbud av mataffärer, restauranger, barer och sports centrer. Själva centrum i Mijas Costa, den tidigare fiskeläget som nu är en populär kust ort, har blivit utökat och moderniserat i La Cala de Mijas men har fortfarande kvar sin Andalusiska kustorts charm och är populär bland ortsbor och semesterfirare tillika.

Det moderna bostadsområdet Las Lagunas, söder om Mijas Pueblo är också ett populärt val för de som tänker bosätta sig.
Önskas en lugnare lantlig livsstil är kanske ett av våra lyx hus eller radhus villor precis utanför Mijas Pueblo eller i området av Mijas Campo bättre lämpat.

För dem som önskar investera erbjuder Lucas Fox också ett stort utbud av köpa för uthyrnings fastigheter.
Vare sig du väljer att bo i eller runt omkring Mijas, kommer du att njuta av en unik livsstil som kombinerar traditionell charm med moderna tiders bekvämligheter. Vackra vyer välkomnar dig överallt och solen skiner året om. Det är inte konstigt att fler och fler kommer hit och väljer att stanna kvar.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile