Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Puerto Banús

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Den internationellt kända hamnen Puerto Banús är belägen i Nueva Andalucia området, sydväst om Marbella, strax innan San Pedro de Alcantará. Det är en pittoresk plats vid Medelhavet med de vackra bergen i bakgrunden. Här finns ett stort urval av exklusiva butiker och restauranger som erbjuder den bästa maten.

Hamnen har växt under de senaste åren och har nu ett kasino, shoppingcenter, ett marint observatorium och biograf.

Nueva Andalucia är en internationellt känd bostadsort med ett flertal kända golfbanor. De mest kända är Las Brisas Golf, Los Naranjos Golf och Aloha Golf. I Nueva Andalucia finns det gott om shoppingmöjligheter, restauranger och barer och blir en livfull ort tack vare alla som bor här året om.

På kvällen vibrerar Puerto Banús uteliv och det är här du kan se eller synas i de mest exklusiva båtarna och bilarna. På dagen kan man i Puerto Banús hitta några av de mest exklusiva strandklubbarna som Ocean Beach och Sala Beach (tidigare Buddha Beach) och de vackra stränderna väster om hamnen.

Fastigheter i området är villor och lägenheter och speciellt runt Las Brisas golf kan du hitta lyxiga villor. Högst upp i Nueva Andalucia finns Magna Marbella som är ett lägenhetshus med lyxiga lägenheter med en 9-håls golfbana intill.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile