Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Los Monteros

Sök bostäder nu

Utvalda fastigheter i Los Monteros

Inte exakt vad du letar efter?
Se fler fastigheter till salu i Los Monteros

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Los Monteros är en av världens de mest prestigefyllda stadsdelarna i Marbella stad, och hem till internationellt berömda personer som Antonio Banderas.

Vårt urval av fastigheter till salu och för uthyrning i Los Monteros är övervägande fristående villor på olika stora tomter, från 1000 m2 och upp till 2 hektar i storlek.

Los Monteros är beläget endast 5 kilometer från Marbellas centrum stad och är ett av de mest eftertraktade områdena längs kusten. Med närheten till stranden, golfbanor, fina restauranger och yachthamnar kan Los Monteras erbjuda allt det bästa i livet i ett sommarklimat nästan året runt med mildra vintrar.

Våra fastigheter till salu och för uthyrning i Los Monteros inkluderar stora tomter med fristående hus och mindre tomter med moderna villor.

De större husen inkluderar till exempel tennisbanor, pooler, separata bostäder för personal, privata gym, hemmakontor och stora garage. Villorna till salu är ofta från 5 till 7 sovrum ofta med tillhörande badrum. Normalt finns 24-timmas teknologisk bevakning och varje villa har egen swimming pool och stora trädgårdar.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile