Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Golden Mile / Marbella Centre

Sök bostäder nu

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Känt som Marbellas Golden Mile, ett område med några av regionens mest exklusiva och imponerande villor och våningar. Golden Mile börjar i den västra delen av Marbella och sträcker sig till Puerto Banus.

Sträckan mellan västra Marbella och Puerto Banus blev känt i slutet på 1900-talet och blev poplärt bland europeiska prinsar, Saudi arabiska kungligheter (Kung Fahd) och internationella filmstjärnor (Sean Connery, Brigitte Bardot med flera).

I hjärtat av området ligger det 5-stjärniga Puente Romano Hotel, beläget vid stranden och omgärdat av lummiga och uppvuxna trädgårdar. Marbellas Golden Mile är fortfarande populärt bland Hollywood skådespelare som Dolph Lundgren och George Clooney och internationella fotbollsspelare som Ruud Van Nistelrooy, som alla äger fastigheter här.

På ena sidan av Golden Mile finns det stort antal mycket exklusiva villor, lyxiga lägenheter och strandnära radhus blandat med fantastiska restauranger, som Villa Tiberio, Da Bruno, Suite, privata konstgallerier och populära kaféer.

Vi erbjuder ett stort antal tjänster för alla fastighetsköpare som vill köpa en fastighet på Golden Mile.

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile