Låt oss hjälpa dig att hitta en enastående bostad i Elviria

Sök bostäder nu

Elviria

Lyxfastigheter till salu och för uthyrning i Elviria Marbella

Lucas Fox Marbella
Fastigheter till salu och för uthyrning i Elviria Marbella

Sälj din fastighet snabbt, och till rätt pris

Vi har en växande databas med nationella och internationella kunder som aktivt söker efter fastigheter att köpa i Spanien, Andorra och Portugal och våra egna analytiker är erfarna när det gäller att pricka rätt köpare för er fastighet så att vi kan sälja ert hem fortare.

Kostnadsfri Fastighetsvärdering

Elivira är beläget i östra Marbella med mindre än 10 minuter från centrum och 15 minuter från Puerto Banús. Ett vackert, grönt område, omgärdat av tallar och korkekar som delar bostadsområdena.
Det finns två populära centrum med tapasbarer och restauranger som Playwright, San Martino & Meca. För de äventyrslystna ligger Amazonia Adventure Park i närheten.

Elviria har både spanska och tyska skolor samt en engelsk internationell skola och är ett perfekt område för båda barn och vuxna. I tallskogarna omkring finns möjligheten att gå över repbroar, glida ner för en zipline och svinga dig från träd till träd. Här finns också Buggy Safari, Las Chapas fotbollsanläggning, 18-håls golfbanan Santa Maria och 9-hålsbanan Greenlife.

Längs stranden hittar du det 5-tjärniga Don Carlos Hotel, bredvid kända Nikki Beach Club eller 5-stjärniga Da Vinci Hotel med sin Estrella del Mar Beach Club, alla belägna på en av de finaste strandsträckorna längs kusten.

Detta är ett fantastiskt område som är populärt året om!

Google map

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA PRENUMERERA
Mobile