Fastigheter till salu

Fastigheter till salu i Spanien och Portugal

Lucas Fox är vårt mål att erbjuda det allra bästa urvalet av fastigheter att köpa i Spanien (Barcelona, Costa Brava, Girona, Ibiza, Madrid, Mallorca, Marbella, Maresme Coast, Sevilla, Sitges and Valencia); fastigheter att köpa i Portugal (Lissabon, Cascais & Estoril, Sintra & Silverkusten, Algarve); och fastigheter att köpa i Andorra.

Största delen av våra fastigheter säljes direkt från ägarna eller exploatörerna. Vår databas med fastigheter till salu uppdateras dagenligen för att säkerställa att vi kan visa de allra nyaste fastigheterna som är till salu.
Bästa sättet att hitta de senaste fastigheterna i vår portfölj är att anmäla sig till vårt nyhetsbrev.

Om du inte kan hitta just den fastighet du letar efter hjälper vi dig gärna att hitta den perfekta bostaden för dig. Klicka här för att få veta mer om vår service Sök Fastighet.

Om du vill ha allmänna råd om hur du köper en fastighet i Spanien eller Portugal är du välkommen att ta kontakt med oss via email eller via telefon om du vill prata med någon av våra fastighetsmäklare: +34 933 562 989 (fastigheter i Spanien) eller +351 964 373 416 (fastigheter i Portugal).

Lyxfastigheter till salu i Barcelona. Barcelona lägenheter att köpa.

Senast visade fastigheterna

Värderingsförfrågan

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

235808
Mobile