Titta i vår portfölj med exceptionella fastigheter i Spanien, Portugal och Andorra

Sök bostäder nu

Cheferna

Alexander Vaughan

Grundare, Lucas Fox

alex@lucasfox.com

Alexander har bott i Barcelona sedan 2005, då han grundade Lucas Fox. Han är utbildad jurist och har arbetat för cityföretag i London som Freshfields och Farrer & Co. Alexander övervakar verksamhetens förvaltning, företagets utveckling nationellt och internationellt samt gruppens marknadsaktiviteter. Alexander arbetar fortfarande med en internationell kundbas med kapitalstarka privatkunder och talar engelska, spanska och franska.

Stijn Teeuwen

Grundare, Lucas Fox

stijn@lucasfox.com

Stijn har bott i Spanien sedan 2002 och grundade Lucas Fox 2005. Han utbildade sig till jurist och gick vidare med att grunda nya företag i Nederländerna och olika delar av den spanska kusten. Stijn är specialiserad på exklusiva kommersiella och bostadsfastigheter och vars huvuduppgift på Lucas Fox är bolagets ekonomiska förvaltning, samt affärsutveckling med fokus på kommersiella och förvaltningsfastigheter. Han talar holländska, engelska, spanska och tyska.

Tom Maidment

Partner, Costa Brava & Maresme

tom@lucasfox.com

Tom är partner i Lucas Fox Costa Brava & Maresme företag. Sedan han började på företaget 2007 har han utvecklat Lucas Fox Costa Brava till en av regionens mest framgångsrika fastighetsbyråer och har de senaste åren säkrat en del av bolagets största bostadsförsäljningstransaktioner. Tom blev nyligen partner i Maresmekustverksamheten och har övervakat öppnandet av regionens första Lucas Fox Fastighets Lounge. Innan han började hos Lucas Fox, arbetade Tom under 12 år inom sportmarknadsföringsindustrin i London, hanterade hög profil sponsring, marknadsföring och PR-kampanjer för globala varumärken. Tom talar engelska, spanska och franska.

Rafael R.Rosendo

Chef, Maresme

rafael@lucasfox.com

Rafael började hos Lucas Fox som försäljningsagent 2010, efter lite mer än ett decennium inom samma bransch i USA. År 2013 blev han chef för Lucas Fox Maresme, med kontor i Alella, strax norr om Barcelona. Rafael är auktoriserad i fastigheter, fastighetsförvaltning & titel försäkring och är officiellt erkänd av API (Agentes de la Propiedad Inmobiliaria), Spaniens enda tillsynsorgan för fastighetsmarknaden. Rafael talar engelska, spanska, galiciska, portugisiska, italienska och lite katalanska

Rod Jamieson

Chef, Madrid

rod@lucasfox.com

Rod har 11 års erfarenhet inom lyxfastighetsmarknaden vid Medelhavet. Född i England, flyttade Rod till Kanada när han var 16 år, var han tog sin examen i marknadsföring och fortsatte med att arbeta inom retail förvaltning i flera år. Innan han flyttade till Spanien i slutet av 2009, bodde han i Cannes på franska Rivieran i 7 år där han ledde ett team försäljningsagenter i en internationell fastighetsförmedling. Rod är nu chef för det nya Lucas Fox Madrid kontoret där hans roll är att utveckla en bostads- och kommersiell fastighetsportfölj för internationella investerare samt att hantera ett framgångsrikt team specialister. Rod talar engelska, spanska och franska.

Juan Luis Herrero

Chef, Valencia

juanluis@lucasfox.com

Juan Luis är från Valencia, han tog examen i ekonomi och magisterexamen i kommersiell förvaltning och marknadsföring, och har arbetat inom fastighetsbranschen i olika roller under 23 år. Han arbetade för Gefesa och samarbetade i utvecklingen av viktiga avantgardistiska fastighetsprojekt i Valencia, samt var representant för Parquesol. Han kom till Lucas Fox i början av 2014, där hans främsta roll är att främja Valencias livsstil till internationella kunder. Juan Luis talar franska, spanska och valencianska.

Värderingsförfrågan

Ta reda på vad din bostad kan vara värd med en gratis värderingsförfrågan
från en av medlemmarna i vårt erfarna fastighetsteam.

Gratis Fastighetsvärdering

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA