• Ny konstruktion
  • Referens Vadella-Beach

Vadella Strand Fastigheter

Ny bostadsutveckling med 1-sovrums studio våningar med kust utsikt till salu i Cala Vadella, Ibiza.

Ny konstruktion

Överblick

8 resterande fastigheter till salu i denna fantastiska bostadsutveckling på stranden i Cala Vadella. Inflyttning Juni 2017.

Ett gyllene tillfälle att köpa en fantastisk studio lägenhet i en helt ny bostadsutveckling vid en av Ibizas bästa stränder, på öns syd västra kust.


Beräknad vara färdig i Juni 2017, så erbjuder bostadsutvecklingen 1-sovrums, 1-badrums fastigheter med strand utsikt, abara 1 minuts gångavstånd till Medelhavets turkosa vatten. Idealt för semester på soliga Ibiza och ett excellent tillfälle för investerare då den är en av få bostadsutvecklingar med tillstånd på denna delen av ön samt att den är konkurrenskraftigt prissatt, så kommer de klart öka i värde med tiden. 

Dessa helt nya lägenheter har krit vita väggar och enhetliga keramik plattor på golven både inne och ute vilket skaåpar harmoniskt flyt mellan interiörer och exteriörer. Käket är utrustat med rostrfritt stål Teka apparater med möjlighet att uppdatera till apparater av Bosch mot en supplement kostnad.


Det finns för tillfället 8 resterande fastigheter tillgångliga och en av dem säljs tillsammans med en andra fastighet för att erbjuda möjlighten att skapa en 2-sovrums, 2-badrums lägenhet.


A great choice for an affordable pied-a-terre in a beautiful, tranquil part of Ibiza.​

Galleri

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.