• Ny konstruktion
  • Referens MRB4084
  • Pris from €395,000

Nueva Andalucia Lägenheter

Modernt off-plan lägenhets projekt i Nueva Andalucia

Ny konstruktion

Överblick

En boutique bostadsutveckling som erbjuder exklusiva bostäder, var och en med unik design och lyx detaljer.

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 94m²

I kullarna vid foten av Sierra Blanca Bergskedjan, med vyer över det glittrande Medelhavet och de djupa rullande gröna kullarna av Golf Valley of Nueva Andalucia, finner vi denna boutique nya bostadsutveckling med 18 fastigheter att köpa off plan.

Bostadsutvecklingen erbjuder de boende faciliteter så som gemensam tropiska trädgårdar och infinity pooler med kaskad vatten fall, en säkerhets service och en underjordisk parkering med parkerings plats och förrådsutrymme inkluderat till varje lägenhet. Dessa våningar som för tillfället kan köpas off plan har blivit omsorgsfullt placerade för att njuta av optimal utsikt och naturligt ljus.

Varje hem har en unik layout och detaljerna inkluderar rymliga, öppen-planlösnings boende ytor med golv till tak terrass dörrar som försvinner helt in i väggen som öppnar boende ytan till utomhus terrassen och förlänger boendeytan enkelt så at man kan njuta av det underbara klimatet i Marbella.

Det ultra modern köket erbjuder Silestone arbetsytor, vit lackerade luckor som stänger mjukt och apparater från Siemens eller Bosch. Hög kvalitet marmor golv genomgående och marmor badrummen har sten handfat Villeroy och Bosch avslutningar, regn dusch, våt rums stil duschar och golv värme. Några av fastigheterna har sin egen mindre pool och samtliga inkluderar luftkonditionering och för installation av automatiskt hem system.

Ett idealt val för ett lyx residens på Costa del Sol i ett litet, förfinat komplex med avundsvärd utsikt.

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €395,000 n/a 2 Sovrum 2 Badrum 94m², Terrass 30m² -
Lägenhet €445,000 n/a 2 Sovrum 2 Badrum 95m², Terrass 78m² -

Galleri

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.