MRB3428
Pris from €640,000 Ny konstruktion

Casares lägenheter och takvåningar

Chance att köpa exklusiv, helt ny 2 or 3-sovrums fastighet på Costa del Sol.

  • Enheter tillgängliga 2
  • Sovrum 2
  • Storlekar från 100m²

Fantastiska nya 2-3 sovrums bostäder med sensationell havs och golf utsikt till salu i exklusiv ny bostadsutveckling mellan Marbella och Sotogrande.

Denna helt nya bostadsutveckling i Casares, på Costa del Sol, iligger inom en prestigefylld urbanisation, väl känd för dess exklusiva hem.


Den är en unik, engångs bostadsutveckling med 2-3 sovrums lyx lägenheter och 2-3 sovrums takvåningar. Samtiga bostäder, utan undantag, vetter säderut och njuter av underbara havs och golf utsikt och har minst 41 m²  terrasser och takvåningar med solterrasser på över 150 m². Botten plans våningarna kan också skryta med en bakgård på mellan 18 m² och 20 m², och trädgårdar på mellan 20 m² och 125 m².


Fastigheterna njuter av mycket naturligt ljus och öppen plan kök med Siemens apparater, rök detektorer, luftkonditionering, alarm system och kvalitets detaljer och avslutningar. 


Bostadsområdet är ett paradis av lugn och ro och en oas av vacker natur, med bergen bakom sig och golf banan och havet framför. Den perfekta kombinationen av lugn och ro och närheten till stranden och staden.  


Detta muromgärdade område erbjuder vissa gemensamma faciiteter och privilegier så som 24-timmars säkerhets service, stora designade trädgårdar med en pool på varje avsats, en stor parkering plats, eller två om det är takvåning, individuella förrådsrum för varje fastighet med hiss direkt till lägenheterna.


En underbar plats att köpa ett hem på där ni kan njuta av välförtjänt semester och göra en sund fastighets investering. 

MRB3428

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Takvåning €640,000 n/a 2 Sovrum 2 Badrum 130m², Terrass 259m² -

Läge

Denna nya bostadsutveckling är belägen i det mest exklusiva området på Costa del Sol, en priviligierad plats mellan Sotogrande och Marbella, 1 km från stranden.
Den ligger inom en prestigefylld urbanisation, ansetts som ett av de bästa bostadområdena i Södra Europa. 
Estepona, Casares, Sotogrande marina och La Duquesa Port i Manilva ligger alla bara 10 minuter iväg med bil.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile