• Ny konstruktion
  • Referens Guadalmina-LC
  • Pris from €1,850,000

Guadalmina Lyxiga strandvillor

Helt nytt bostadsområde med 6 lyxiga villor i modern stil, nära Puerto Banus och Marbella

Ny konstruktion

Överblick

Ett exceptionellt nytt bostadsområde som omfattar 6 lyxvillor i ett privat grindsamhälle i den prestigefyllda stadsdelen Casasola Guadalmina i Marbella

  • Enheter tillgängliga 6
  • Sovrum 4 & 5
  • Storlekar från 501m²

Ett exceptionellt nytt bostadsområde som omfattar 6 lyxvillor i ett privat grindsamhälle i den prestigefyllda stadsdelen Casasola Guadalmina i Marbella. Bostadsområdet ligger i en lugn och grön miljö med utsikt över havet, bara 700 meter från stranden, granne med den lokala Padel tennisklubben och Guadalmina Golf Course. Dessa villor i modern stil med 4 eller 5 sovrum är designade av den välkände arkitekten Juan Antonio Fernandez och är byggda med högsta standarden, med rymliga och ljusa utrymmen för lyxigt och bekvämt boende. Varje villa har en privat trädgård med pool, ett dubbelgarage, stor källare, privat hiss och massor av både täckta och öppna terrasser.
Tomtstorlekar: från 805 till 1053 m2
Boarea: 501-581 m2
Terrassområden: från 292 till 327 m2
Garage: för 2 eller 3 bilar

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Hus/Villa €1,850,000 n/a 4 Sovrum 4 Badrum 504m², Terrass 57m² -
Hus/Villa Reserverad n/a 5 Sovrum 5 Badrum 574m², Terrass 64m² -

Detaljerna i denna nybyggnationen kan komma att ändras

Läge

Casasola / Guadalmina Baja urbaniseringen anses vara ett av de mest eftertraktade områdena i västra Marbella. Detta område är synonymt med lyx och strand, ligger nära en populär flerspråkig skola, två golfbanor, affärer och restauranger. Bara några minuter till centrala San Pedro, Puerto Banus och Marbella.
Se andra fastigheter till salu

Google map

Galleri

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.