• Ny konstruktion
  • Referens Gracia-Residences
  • Pris from €545,000

Ny Bostadsutveckling med 8 superba våningar till salu i Gracia

Få reda på mer om denna Nya Bostadsutveckling med 8 superba våningar i Gracia, Barcelona.

Ny konstruktion

Överblick

Ny Bostadsutveckling med 8 superba våningar till salu i Gracia, Barcelona

  • Slutförd Q2 2017
  • Enheter tillgängliga 6
  • Sovrum 1 & 3
  • Storlekar från 47m²
  • Uthyrnings rendering upp till 3.30%

Inom det populära Gracia kvarteret finner vi en fantastisk Ny Bostadsutveckling på 8 enastående lägenheter. Byggt år1892 av lokale affärsmannen Augustin Atzerias, behåller denna listade byggnad sin förtrollande Barock fasad medan interiörer har förvandlats till state-of the-art hem som är ideala för boende i stadskärnan.

Bostadsutvecklingen består av 8 unika våningar på 45-100m², var och en med terrass och balkong som ser ut över den fridfulla gatan nedanför. Byggnaden blickar mot söder och njuter av mycket naturligt ljus och ligger på en lugn gata i det vibrerande Gracia kvarteret. Varje lägenhet har en intuitiv, bra uttänkt layout och privat terrass. De boende på botten plan har också en trädgård, en lugn oas belägen mitt i stadens centrum.

Gracia vimlar av liv, både dag och natt. Med mysiga gator fula av boutique affärer, trendiga barer och utmärkta restauranger finns det alltid något att göra och se. Det finns många torg utströdda genom kvarteret där man kan ta en bra kaffe eller en drink med goda vänner. Närheten till Diagonal och Joanic metro stationer gör området bra förbundet med resten av staden. Dessutom har man gångavstånd till exklusiva Paseo de Gracia och Rambla de Catalunya, vilket ger lägenheterna ett toppen läge i staden.

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet €545,000 n/a 1 Sovrum 1 Badrum 47m², Terrass 58m² -
Lägenhet €560,000 n/a 1 Sovrum 1 Badrum 65m², Terrass 21m² -

Läge

Belägen på en fridfull gata i det pulserande Gracia området i Barcelona som myllrar av liv både dag och natt. Området är fullt av boutique affärer och barser med terrasser där du kan sitta och njuta av artmosfären. Gaudís berömda Park Guell ligger på gångavstånd så väl som den exklusiva Paseo de Gracia och Rambla de Cataluña. Området har bra förbindelser med Diagonal och Joanic metro stationer i närheten.

Google map

Galleri

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.