• Ny konstruktion
  • Referens Cala-de-Mijas-JAR

Nytt bostadsområde i La Cala de Mijas, Costa del Sol

Ett suberbt område med lägenheter och villor till salu i La Cala de Mijas, idealiskt beläget med gångavstånd till centrum och stranden.

Ny konstruktion

Överblick

Helt nytt bostadsområde med panoramautsikt över havet, lyxiga bekvämligheter och trädgårdar, idealiskt beläget inom gångavstånd till centrum av staden och stranden i La Cala de Mijas.

  • Enheter tillgängliga 6
  • Sovrum 3 & 4
  • Storlekar från 165m²

Objekten säljs nu "off plan" i detta helt nya bostadsområde, idealiskt beläget bara en 10 minuters promenad från den charmiga kuststaden La Cala de Mijas och stranden. Priserna börjar på € 265,000.
Detta nya komplex erbjuder 2, 3 och 4 sovrumslägenheter, takvåningar och villor med panoramautsikt över havet, hög kvalitet och utmärkt sydväst orientering samt stora terrasser med skjutdörrar, takfönster och golvvärme i badrummen.
Dessutom kommer det att finnas utmärkta faciliteter såsom gemensamma trädgårdar, pool med en strandområde, ett mini spa samt en barnpool med rutschkanor, ett gym område, ett spelrum och grillplats för speciella evenemang.
Förväntat slutdatum är sommaren 2017.

Galleri

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.