Barquillo-12
Pris from €1,355,000 Ny konstruktion

Bostadsutveckling i Justicia

Stiliga 2 och 3-sovrums lägenheter att köpa i nyrenoverad byggnad med klassisk fasad i Justicia, Madrid.

  • Enheter tillgängliga 1
  • Sovrum 3
  • Storlekar från 300m²

Renoverade våningar i byggnad med klassisk fasad i Justicia.

Denna helt renoverade byggnad med klassisk fasad utgörs av 3 tillgångliga fastigheter med enastående avslutningar och egenskaper. Buggnaden ligger i det eftertraktader Justiciaområdet, och det finns för tillfället en 4 och en 2 sovrums-lägenheter så väl som en hänförande 3-sovrums vindsvåning tillgångliga att köpa. .
De kan skryta med rymliga vardagsrum och matsals ytor, fullt utrustade kök och sovrummen har egna en-suite badrum.De har vackert höga tak, stora fönster med järn detaljer som komplementerar den nutida interiören.  
Byggnaden har en elegant ingång med concierge service och exklusiva gemensamma områden så som robotic parkering, en vinkällare för privata event och gym med bastu.
Detta är ett unikt tillfälle att köpa en enastående  bostad i ell fullt renoverat projekt i ett av de bästa bostadsområdena i Madrid City. Ett idealt val för familjer, par eller investerare då det finns väldigt hög efterfrågan på kvalitets våningar i detta område som utvecklas till et av de mest fashionabla kvartern i huvudstaden.  
Våningarna blickar mort den vackert trädkantade gatan som den är belägen på och står inflyttningsfärdiga i November 2016.

Barquillo-12

Objekt i denna nybyggnation

Fastighetstyp Status Våning Distribution Boyta: Rendering
Lägenhet Såld Våning 3 2 Sovrum 3 Badrum 198m² -
Lägenhet Såld Våning 1 4 Sovrum 4 Badrum 299m², Terrass 50m² -
Takvåning Såld Våning 5 3 Sovrum 3 Badrum 300m², Terrass 104m² -

Läge

Justicia är ett fashionabelt distrikt beläget i Madrids centrum, granne med Cortes/Huertas, Salamanca och Chamberí. Det ligger nära lyx shoppande i Salamanca eller Paseo del Prado med de främsta kulturella attraktionerna, så som Prado Museum, Thyssen Museum, Reina Sofia Museum, etc. Dessutom är Banco de España, Cibeles samt Retiro park belägna väldigt närs. Banco de España, Chueca och Alonso Martinez tunnelbane stationer ligger bara några steg från fastigheten och Recoletos Tåg Station ligger också runt hörnan med direkt förbindelse till Atocha AVE tåg stationen och Barajas flygplats.

Google map

Nästa steg

Våra erfarna fastighetsmäklare finns till hands för att hjälpa dig och ge mer information om detta fantastiska bostadsområde.

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile