LFCB674
From 3.500€ to 7.000€ per week Lanthus Semesteruthyrning

Magnifik lyxgård Masia att hyra inom 7HA av privat mark. Belägen i ett utmärkt läge i Baix Emporda i Girona provinsen, endast 15 km från stränderna på Costa Brava

  • Sovrum 7
  • Badrum 7
  • Boyta: 1,000m²
  • Totalyta 70,000m²
  • Antal sovplatser: 10 människor

Kontakta Lucas Fox Costa Brava idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Exceptionell, 1700-tals lantegendom för uthyrning i hjärtat av Baix Empordas Gyllene Triangel, bara 15 minuter från Costa Brava. HUTG-017586

Denna magnifika 1700-tals Girona lantfastighet att hyra är belägen i hjärtat av Baix Empordas "Gyllene triangel" - endast 15 minuter från stränderna på Costa Brava, 25 minuter från Girona stad och dess internationella flygplats och 1,30 tim från den pulserande staden Barcelona.

Fastigheten renoverad utsökt år 2003 och är utan tvekan en av de mest enastående lantfastigheterna i området.

Fastigheten har 7 dubbelrum, alla med egna badrum, och stora och spektakulära vardagsrum fulla av originaldetaljer.

Fastigheten har 7 hektar mark, cirka 3 hektar av dessa är trädgårdarna runt huset. Fastigheten har även en härlig pool med skuggat poolområde och försvarstorn med utsikt över Medesöarna.

Fastigheten ligger i fantastiskt läge bara två minuters bilresa från den vackra medeltida byn Peratallada med dess härliga restauranger och kaféer.

Detta är en underbar lantfastighet att hyra i ett fantastiskt område i Costa Brava.

HUTG-017586

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Bottenvåning:

Entréhall med dubbel höjd i tak med stora stenvalv som leder till ett 80 m2 vardagsrum med öppen spis och superbt exponerade takbjälkar, matsal (37 m2) med välvda tak och öppen spis, ett andra vardagsrum med öppen spis (30 m2), kök (56 m2) med frukostmatplats, gästtoalett, tvättstuga, två bodegor (vardera 10 m2) som leder till en täckt altan, sovrum med badrum (48 m2) med klädkammare och stora panoramafönster med utsikt över trädgården.

Första våningen:

Avsatsområde/läsrum, sex sovrum med badrum (minst 15 m2), inklusive en 50 m2 mastersvit med klädkammare/lounge (med anslutning till en altan) och ett badrum med stor jacuzzi.

Extras

Fastigheten är belägen inom 7HA av privat mark och erbjuder lugn och ro och avskildhet med härlig utsikt över Baix Emporda landsbygden till de korkskogsklädda kullarna i Gavarres naturpark.

Gården består av en huvudherrgård (Masia), ett antal små uthus, ett magnifikt försvarstorn och stall. Huset ligger i vackra välskötta trädgårdar med stora gräsmattor, en prydnadsdamm med vattenfall, en pool, en carport och härliga terrasser för måltider utomhus.

Byggd på två plan, består av huvudbyggnaden med 775 m2 boyta, inklusive sju sovrum med badrum, med en fin samling av originaldetaljer vilka är typiska för denna typ av byggnad.

Läge

Fastigheten ligger inom en 20 minuters promenad från den medeltida byn Peratallada och en kort bilresa från några av de vackraste stränderna på Costa Brava.

Avstånd:

Begur (Costa Brava) 13 km

Palamós (Hamn och Marina) 16 km

Franska gränsen 82 km

Barcelona 130 km

Tillgänglighet

LFCB674 From 3.500€ to 7.000€ per week

Liknande semesterfastigheter i Baix Emporda

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile