LFS6185
€1,200,000 Lägenhet Till salu

Fantastisk 4-sovrumslägenhet till salu i det exklusiva Parc del Mar bostadsområdet

  • Sovrum 4
  • Badrum 4
  • Boyta: 181m²

Kontakta Lucas Fox Sitges idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Luxury stylish apartment located in the exclusive sea front Parc de Mar complex with parking, a storage room and a communal swimming pool.

Fantastisk lägenhet till salu i Sitges i det mycket eftertraktade Terramar området.

Lägenheten ligger i den exklusiva Parc del Mar utvecklingen och har en gemensam trädgård med en pool. Läget är oslagbart, endast 100 meter från stranden och 50 meter från golfbanan.

En fantastisk lägenhet med hög kvalitetsfinish, smakfull inredning och fantastisk havsutsikt.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Hiss
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Denna fastighet ligger på en våning med sovrum och vardagsrum uppbyggda kring en central korridor

Extras

- 3 stora terrasser

- Concierge och 24h säkerhet

- Simbassäng

- Gemensamma trädgårdar

- Parkering

- Förråd

- Stort vardagsrum/matsal

- Fantastiskt läge intill stranden

- Centralvärme

- Luftkonditionering

Läge

Sitges är en underbart charmig liten stad ca 40 kilometer sydväst om Barcelona, världskänd för sin filmfestival och karneval. Belägen i en vacker miljö mellan bergen i det kringliggande naturparken Garraf och Medelhavet. Sitges är känt för sina populära stränder, gastronomi, nattklubbar, golfbanor, marinor och historiska platser.

Sitges är känd som Spanska St Tropez med ett stort utbud exklusiva fastigheter. Lucas Fox har ett fantastiskt urval Sitges fastigheter från lyxiga Sitges villor till salu med pooler och havsutsikt i utvecklingarna Vallpineda, La Levantina, Montgavina, Quint Mar och Santa Barbara, till hus och herrgårdar i första linjen till salu i Sitges i de strandnära områdena Terramar och Vinyet, till exklusiva lägenheter och takvåningar att köpa i Sitges centrum och lyxutvecklingar som Parc del Mar

Sedan slutet av 1800-talet har Sitges varit en tillflyktsort för konstnärer och författare, och anses vara en kulturell oas, och baserar sin ekonomi på turism och kultur.

Kvalitativ infrastruktur och exklusivt boende har omvandlats Sitges till en förstklassig destination och samtidigt gjort Sitges egendomar till utmärkta långsiktiga fastighetsinvesteringar.

Sitges är en mycket internationell stad där nästan 35% av invånarna kommer från Nederländerna, Storbritannien, Frankrike och Skandinavien och många av deras barn går i internationella skolor. En viktig anledning till populariteten av Sitges fastigheter bland utländska köpare är dess närhet till Barcelona med bil och tåg samt till Barcelonas internationella flygplats.

Visa fler fastigheter till salu i Sitges

LFS6185 €1,200,000

Liknande fastigheter till salu i Can Girona / Terramar / Vinyet / Can Pei

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile