LFS6059
€1,600,000 Hus/Villa Till salu

Charmigt familjehem till salu i närheten av Sitges. Stor tomt inklusive pool och tennisbanor

  • Sovrum 4
  • Badrum 3
  • Boyta: 280m²
  • Totalyta 15,000m²

Kontakta Lucas Fox Sitges idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Detta attraktiva hus ligger på en vacker tomt med härlig havsutsikt. Tio minuters bilresa från Sitges och en halvtimme från Barcelona.

Denna familjevilla till salu ligger mellan kuststäderna Cubelles och Vilanova.

Belägen på en vacker egendom med magnifik utsikt över havet, har huset 4 sovrum, 3 badrum, två kök och en delad nivå med vardagsrum/matsal. Det är i behov av en mindre renovering men är strukturellt stabil och erbjuder massor av möjligheter.
På den ovanligt stora tomten finns en stor gräsmatta, grönsaksland, tennisbanor, pool, lekplats och diverse annex.

Egenskaper

  • Swimming pool
  • Havsutsikt
  • Terrass
  • Trädgård
  • Parkering

Distribution

Huset är fördelat på en våning och består av två kök, en stor delad nivå för vardagsrum och matplats med glasdörrar som vetter mot en rymlig täckt terrass med utsikt över poolen och trädgården.
Hallen leder till fyra sovrum och tre badrum och en separat WC.

Extras

Beläget endast 10 minuter från Sitges

Havsutsikt

Tennisbanor

Pool

Lekplats

Bevattningssystem

Fjärrvärme

Terrasser

Gästhus

Öppen spis

Läge

Villan ligger mellan badorterna Cubelles och Vilanova och en 10 minuters bilresa från den populära internationella staden Sitges.

Sitges är en spansk semesterort men annorlunda och långt ifrån de bullriga typiska semesterorterna längs kusten. Det har varit en eftertraktad destination sedan 1890-talet, då det blev en avantgarde tillflyktsort för konstnärer och författare. Det har också varit en av Spaniens mest anti-konventionella, där allt är tillåtet orter sedan 1960-talet. Numera tilltalar Sitges alla från jet-set eliten till unga resenärer, bröllopsresande till weekend familjer, Barcelona nattugglor till den internationella gaypubliken. Det har ett mikroklimat med ett genomsnitt på 300 soldagar per år. Det finns 17 vackra sandstränder, ett pulserande nattliv om du gillar att festa och massor av trendiga butiker om du behöver något för att piffa upp garderoben, samt ett imponerande utbud av autentiska restauranger för alla smaker och plånböcker. Sitges är också känt för sina många fester och fantastiska fyrverkerier. Sitges är mycket familjeorienterat och har många utländska invånare samt flera internationella skolor. Med utmärkta förbindelser till Barcelona (tåg som avgår var 10 minut nästan dygnet runt)

Visa fler fastigheter till salu/att hyra i Sitges

LFS6059 €1,600,000

Liknande fastigheter till salu i Vilanova i la Geltrú

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile