LFMA617 Såld
€240,000 Lägenhet Såld

Renoverad lägenhet till salu i Palma Gamla Stan, Mallorca

  • Sovrum 1
  • Badrum 1
  • Boyta: 63m²

Kontakta Lucas Fox Mallorca idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Loft stil, 1-sovrumslägenhet till salu i hjärtat av Palma Gamla Stan, Mallorca.

Denna 1-sovrumslägenhet till salu har vackert renoverats med hög kvalitetsfinish.

Denna fastighet omfattar 63 m² och erbjuder ett sovrum, ett badrum, ett fullt utrustat kök samt ett vardagsrum. Här finns många härliga inslag, inklusive trägolv och synliga takbjälkar.

Distribution

- Sovrum

- Badrum

- Kök

- Vardagsrum

Extras

Loft-stil lägenhet
Vackert renoverad
Välutrustad
Takbjälkar och trägolv

Läge

Palma är öns enda riktiga stad och är huvudstad i den autonoma regionen Balearerna. Den har en befolkning på cirka 400 000, och är den 12:e största tätorten i Spanien. Nästan hälften av Mallorcas invånare bor i Palma. Dess flygplats, Son Sant Joan, tjänar över 22 miljoner passagerare varje år och det är där som spanska kungafamiljen brukar semestra.

Palma är en stad med moderna hotellkedjor och exklusiva butiker, men har ändå behållit mycket av sin ursprungliga arkitektur. Gamla stan är en labyrint av gator och pittoreska torg med arabiskt inflytande. Med undantag för ett fåtal gator och torg som tillåter trafik, är gatorna här smala och tysta med en rad fantastiska byggnader. De flesta byggnaderna i Gamla stan är privata hus, varav en del är öppna för allmänheten som diskreta museer eller gallerier. La Seu, Palmas restaurerade katedral är stadens största attraktion. Även då byggandet påbörjades 1229, var det inte klart förrän 1601 och arkitekten Antoni Gaudí var med under restaureringsprojektet 1901. Parc de la Mar ligger strax söder om katedralen. I den gamla staden hittar man också stadshuset och arabiska baden, ett av de få kvarvarande exemplen av Palmas moriska förflutna

Fotboll är den viktigaste sporten på ön, med majoriteten av fansen stödjer Real Mallorca med stadion i Palma. Staden är också värd för ett antal vattensports- och cykel turneringar.

Under de senaste åren har Palma lockat en alltmer kosmopolitisk publik, många vilka väljer att köpa i staden i stället för på andra delar av ön. Några har även betecknat Palma för det "nya Barcelona", fast en mindre version. Staden genomgår en liknande förvandling som den katalanska huvudstaden har gått igenom under de senaste åren. Nya lyxhotell, exklusiva butiker, restauranger och barer öppnas och det nya konstmuseet Es Baluard har gjort Palma till en kulturell huvudstad.

LFMA617 €240,000

Liknande fastigheter till salu i Palma Stad

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile