LFMA363
Pris vid förfrågan Hus/Villa Till salu

Otrolig fastighet på en stor tomt i första raden mot havet i Östra Mallorca

  • Sovrum 8
  • Badrum 7
  • Boyta: 700m²
  • Totalyta 6,500m²

Kontakta Lucas Fox Mallorca idag och prata med en rådgivare om denna fastighet

Begär mer information

Fantastiskt lyxgods med 8 sovrum i exklusiva Costa de los Pinos nära Son Servera. Fastighet med huvudbyggnad och gästhus och bygglov för ytterligare hus och pool.

Superb egendom i första raden till salu i det exklusiva Costa de los Pinos på Mallorcas östkust.

Tomten är på ca 6500 m2 och inom denna finns det två separata tomter. Den lägsta har en yta på 1360 m2 med gott om utrymme att bygga ett hus på upp till 350-400 m2, och den högsta om ca 5140 m2 hyser det befintliga huset och gästhuset.

Huvudbyggnaden om ca 450 m2 har en stor om 300 m2 terrass med en fantastisk havsutsikt och grönområde, samt en gårdsplan på 60 m2. Badrum och kök renoverades under 2009, men båda fastigheter skulle tjäna på en uppfräschning.

Det andra huset har en byggyta på ca 250 m2.

Båda husen har tillsammans en boyta på ca 700 m2 och en totalyta på 1200 m2 inklusive terrasser och verandor.

Den tidigare poolen, som byggdes för ca 40 år sedan inom den skyddade kustlinjen har rivits och tillstånd har redan beviljats från Consell och Costas för bygget en ny modern pool i ett sagolikt vackert område mellan huset och havet där man kan njuta av en underbar utsikt.

Egenskaper

  • Strand

Distribution

Huvudbyggnaden:

Här finner vi tre sovrum med badrum, alla med havsutsikt och utgång till terrassen och trädgården. Här finns också en gästtoalett, ett kontor, vardagsrum och matplats med havsutsikt och utgångar till terrassen. Köket har ett personalkök, tvättstuga och skafferi. Det finns även ett område med två sovrum och ett badrum.

Gästhuset:

Den övre våningen har två sovrum med egna badrum. Båda rum har direkt tillträde till en terrass med fantastisk utsikt mot havet. Bottenvåningen har tre sovrum, ett med eget badrum och en annan separat badrum. Här finns också ett trevligt vardagsrum.

Extras

Oslagbart läge på exklusiva Costa de los Pinos.

Första raden tomt med direkt tillgång till havet.

Huvudbyggnad och gästhus.

Med möjlighet att bygga ytterligare ett hus på upp till 400 m2

Läge

Prestigefyllda Costa de los Pinos är ett exklusivt bostadsområde beläget på Mallorcas östkust och som tillhör kommunen Son Servera, med egen 18-håls golfbana.

Beläget längs det kristallklara havet, inom ett vackert och unikt naturområde fullt av Pinjeträd. Detta är en högt eftertraktat område då det är ett av de mest ekologiskt skyddade områdena i Mallorca. Helt omgivet av ett naturreservat, rankas detta som ett av de mest emblematiska och exklusiva bostadsområdena på Mallorca och Balearerna.

Costa de los Pinos havsfastigheter gynnas av en nästan direkt tillgång till havet. Detta är ett undantag som ger dem en över värde i motsats till de flesta fastigheter belägna längs Mallorcas kust, som generellt har ett vertikalt, abrupt och brant tillträde till havet. På Costa de los Pinos, har tomterna enkel och direkt tillgång till havet.

Costa de los Pinos är en drömtillvaro tack vare den perfekta kombinationen av sol, hav och naturskön miljö inom en av de vackraste och mest exklusiva platserna i Balearerna. Området ligger mittemot ön Menorca som kan nås inom en timme båtresa.

Costa de los Pinos villaområde ligger en 45 minuters bilfärd från Palma de Mallorcas flygplats, del av resan är genom den moderna Palma-Manacor motorvägen.

LFMA363 Pris vid förfrågan

Senast visade fastigheterna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

PRENUMERERA

Mobile